Voordelig naar Broadway-shows in New York

Geplaatst door Redactie op 5 augustus 2014 om 16:25 in de categorie Bestemmingen

Denk je aan New York, dan denk je aan Broadway. Een bezoek aan Broadway-show is extra
voordelig tijdens de Broadway Week.

New York broadway shows

© Joe Buglewicz/NYC & Company

Tijdens Broadway Week, die dit najaar plaatsvindt van 1 tot en met 14 september, zijn 2 theaterkaartjes voor een Broadway-show verkrijgbaar voor de prijs van 1. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van het New York City Marketingbureau.

Oude en nieuwe Broadway-shows

Tijdens Broadway Week kun je voordelig naar de langlopende voorstellingen op Broadway, zoals Les Misérables, The Lion King en Mamma Mia! Maar ook de award-winning shows Aladdin en A Gentleman’s Guide to Love & Murder zijn tijdens Broadway Week voor het ‘2-voor-1’ tarief te zien. Enkele nieuwe producties dit najaar zijn The Country House, This is Our Youth en You Can’t Take It With You. Uiteraard zijn ook de ‘golden oldies’ zoals Cabaret, Chicago, Jersey Boys en The Phantom of the Opera te bewonderen.

Twee keer per jaar Broadway Week

Broadway Week wordt sinds 2011 halfjaarlijks georganiseerd. Sinds de introductie zijn er tijdens de speciale actieweek maar liefst 460.000 two-for-one theaterkaartjes verkocht. “Het meemaken van een Broadway voorstelling is een unieke New York ervaring”, aldus Fred Dixon, president en CEO NYC & Company. “Er is geen betere tijd om een Broadway show te bezoeken dan tijdens Broadway Week. We moedigen zowel New Yorkers als toeristen aan om het voordeel van de 2-voor-1 theateractie met beide handen aan te grijpen.”

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.