Voetbalreizenonline: scherp, eenvoudig en veilig online boeken

Geplaatst door Redactie op 5 mei 2014 om 16:04 in de categorie Reisorganisaties

VoetbalreizenonlineOnlangs introduceerde EuroTravelSports een nieuw platform dat voetbalreizen aanbiedt onder het SGR keurmerk: Voetbalreizenonline.com.

De website biedt zekerheid van officiële entreekaarten en maakt het heel eenvoudig om een vlucht te boeken naar een wedstrijd van de favoriete club inclusief kaarten met zitplaatsen naast elkaar, hotel naar keuze en bescherming voor eventuele verplaatsing van wedstrijden. Daarbij biedt het platform de scherpst mogelijke prijs en is er een team 24/7 beschikbaar bij vragen.

Hoe werkt Voetbalreizenonline?

Via de website kies je een wedstrijd, een plaats in het stadion, je vlucht en hotel en je betaalt veilig met iDeal of creditcard. Tido Jansen, oprichter van Voetbalreizenonline.com is blij met het resultaat: “We bieden de scherpst mogelijke prijs mét SGR garantie. Er is een groeiende behoefte aan de garantie voor officiële wedstrijdkaarten en wij kunnen die bieden. We zijn bijvoorbeeld officieel partner van clubs als Barcelona en Real Madrid. Het platform biedt de klant daardoor precies waar hij naar op zoek is: gemak, veiligheid en een scherpe prijs.”

Boeken met de zekerheid van SGR-garantie

EuroTravelSports is al vijftien jaar een succesvol merk in sportreizen in Scandinavie en heeft twee jaar geleden het Nederlandse kantoor in Haarlem geopend. Het merk vertegenwoordigt diverse online reisplatforms waaronder nu ook voetbalreizenonline.com. Dit online platform voor het boeken van voetbalreizen is een van de weinige SGR-gecertificeerde platforms in Nederland.

Sharing is caring!

Comments are closed.