Vijftigste Kampeer en Caravan Jaarbeurs kampeerreis vol pret

Geplaatst door Redactie op 14 januari 2014 om 18:27 in de categorie Camperreizen

Kampeer- en caravanbeursElke rechtgeaarde kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de feestelijke 50ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De jubileumbeurs, van 8 tot en met 12 oktober 2014, omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret. De Kampeer- en Caravanbeurs sloeg vorig jaar een jaartje over, maar wordt dit jaar in oktober gehouden. Nieuw op de beurs zijn tenten en een breed aanbod van stedentrips door gespecialiseerde aanbieders. Nog een primeur: de BOVAG ‘makelaarsstand’, met deskundig advies over de aanschaf van een occasion. De lancering van de jubileumeditie van de Kampeer en Caravan jaarbeurs vond plaats op dinsdag 13 januari tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs, die nog duurt tot en met zondag 19 januari.

Overal pret

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs krijgt een nieuwe, logische beursindeling en één ‘Belevenisontvangst’ als vertrekpunt. Bij het binnenstappen neemt de voorpret al meteen bezit van iedereen. De bezoekers worden ondergedompeld in gezelligheid, met overal gezellige terrasjes, lekkernijen, muziek en warme sfeer. Welke afslag ook wordt gekozen, overal is het pret. Bij het maken van de plannen tot en met het ophalen van herinneringen van de vorige vakantie met medekampeerders.

Volledig overzicht

Uiteraard biedt de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer een volledig overzicht van de mogelijkheden en benodigdheden voor een complete kampeervakantie. Met de nieuwste en meest uiteenlopende modellen campers, tour- en vouwcaravans, tenten, voortenten, onderdelen, accessoires, een plein vol noviteiten en design. Aangevuld met informatie over toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. Nagenoeg alle aanbieders die eerder exposeerden zijn weer aanwezig. De voorpret is volop begonnen.

Tenten

De beursorganisatie zet nog extra in op beleving door het toevoegen van workshops met handige tips & tricks, bijvoorbeeld over het bevestigen van een fietsenrek op auto, caravan of camper. Op het buitenterrein kunnen bezoekers veilig leren rijden met een caravan en professionele bouwers geven in het splinternieuwe Men at Work Paviljoen adviezen en inzicht voor de afbouw van een caravan.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.