Vier nieuwe natuurreservaten in de Eastern Cape

Geplaatst door Redactie op 6 februari 2014 om 15:15 in de categorie Bestemmingen

Zuid-Afrika East CapeDe Eastern Cape in Zuid-Afrika telt meer dan 40 nationale parken en natuurreservaten. Daarnaast zijn er ook vele kleine Private Game Reserves. Aan deze lijst met Protected Areas zijn nu vier nieuwe gebieden toegevoegd.

Lambasi

De eerste is die op de lijst komt is Lambasi Nature Reserve (8810 hectare). Dit gebied bestaat uit Tsitsa, Tina River Valley en Mzoboshe Horseshoe, onderdeel van de Tsitsa Falls Valley. In toeristisch opzicht heeft het Lambasi Nature Reserve veel te bieden: wandelroutes, mogelijkheden om te klimmen, er is een breed aanbod aan culturele bezienswaardigheden, ecotoerisme is een speerpunt en uiteraard kan men hier de Big 5 bewonderen.

Bouw je eigen verre reis

Kleinere natuurreservaten

Daarnaast zal ook een gebied van ca. 717 hectare in Nelson Mandela Bay, dat bestaat uit 310 huizen in vijf dorpjes, een hotel, een verzorgingshuis, een wildlife en opleidingscentrum, een honden uitlaatpark en een trouw- en conferentie centrum, natuurreservaat worden. Het gebied Uniondale het Kromme Rivers Hoogte Nature Reserve (ca. 442 hectare) mag zich straks officieel natuurreservaat noemen en ten slotte zal aan de lijst toegevoegd worden het Baviaanskloof Hartland Nature Reserve.

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen
Vier nieuwe natuurreservaten in de Eastern Cape
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.