Vier nieuwe bestemmingen in winterschema Transavia

Geplaatst door Redactie op 17 april 2018 om 13:15 in de categorie Reisorganisaties

Vanaf vandaag kunnen passagiers Transavia-tickets kopen voor de najaar- en winterperiode van 2018-2019. Vergeleken met vorige winter worden er ruim 123.000 extra stoelen aangeboden. Behalve op de vier nieuwe routes wordt de extra capaciteit met name ingezet op het vluchtschema vanaf Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Het winterschema gaat in op 1 november 2018 en loopt t/m 31 maart 2019. Wintervluchten van en naar Frankrijk zijn al een week te boeken.

Transavia vliegtuig © Transavia

Transavia-toestel op weg naar nieuwe bestemmingen © Transavia

Vier nieuwe bestemmingen

Transavia vliegt in de winter 2018-2019 naar 70 bestemmingen, waarvan er vier nieuw zijn. Ondanks de oorlog in het nabij gelegen Syrië vliegt Transavia twee keer per week van Amsterdam naar Beiroet in Libanon. Beiroet, ook wel het Monaco van het Midden-Oosten genoemd, biedt alles wat je nodig hebt voor een ideale stedentrip. De juiste temperatuur, goede restaurants, winkels en een uitgebreid uitgaansleven.

Verder vliegt Transavia in de winter van 2018 – 2019 vanaf Schiphol Airport naar Eilat in Israël Eilat staat bekend als ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers omdat het er bijna het hele jaar rond, zomers warm is. Eilat, dat week keer per week wordt aangevlogen, is een aanvulling op bekende winterzonbestemmingen als Dubai en de Canarische Eilanden.

Vanaf Eindhoven Airport vliegt Transavia deze winter tot vier keer per week naar Krakau in Polen. Vanuit Amsterdam vliegt Transavia al naar Polen, naar Katowice.

Last but not least vertrekt de luchtvaartmaatschappij deze winter vanaf Rotterdam The Hague Airport naar het Marokkaanse Nador. Nador was al een charterbestemming bij Transavia, en wordt binnenkort ook direct boekbaar als lijndienst.

Met het toevoegen van de nieuwe routes Rotterdam-Arrecife en Groningen-Tenerife worden deze Canarische bestemmingen vanaf maar liefst vier Nederlandse luchthavens bediend (Amsterdam, Eindhoven, Groningen én Rotterdam).

Wintersportvluchten

Met 71 vluchten per week vanaf de thuisbases Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam is Transavia ook voor de wintersporter aantrekkelijk. Zo kun je vanaf Rotterdam Airport op een beperkt aantal data in januari en februari rechtstreeks naar Klagenfurt in Karinthië vliegen. Afgelopen winter experimenteerde de budgetvlieger rond de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee al korte tijd met deze bestemming. Wintervluchten van en naar Frankrijk zijn al een week te boeken. Vergelijk de winteraanbiedingen van Transavia met die van EasyJet.

Meer nieuws over Transavia

Sharing is caring!

Comments are closed.