Van cruisen word je happy

27 juni 2014 om 09:58

Costa Cruises heeft haar eigen variant gemaakt van het nummer Happy van Will Pharell. En passant krijg je van dit vrolijke filmpje een aardig kijkje achter de schermen van het reilen en zeilen aan boord van een cruiseschip. Bekijk het aanbod aan cruises van Costa Cruises of lees meer nieuws […]

Lees verder ›
Italianize yourself in een bushokje

Italianize yourself in een bushokje

17 april 2014 om 16:06

Zo zit je in een bushokje en zo zit je lekker in Italië, midden in een kustplaats waar het leven in vakantiesfeer verloopt. De ‘Italianizer’ van luchtvaartmaatschappij Transavia bracht nietsvermoedende mensen, wachtend in een bushokje in Amsterdam, in Italiaanse sferen. Dat gebeurde ter promotie van twee Italiaanse bestemmingen, Bari aan […]

Lees verder ›
Deens reisbureau in actie tegen bevolkingskrimp

Deens reisbureau in actie tegen bevolkingskrimp

27 maart 2014 om 11:47

De Deense bevolking vergrijst en krimpt. Een Deens reisbureau probeert daar via een pikant spotje iets aan te doen en spoort Denen aan een romantische stedentrip te boeken.

Lees verder ›
Pasen op Malta

Pasen op Malta

17 maart 2014 om 10:47

Voor liefhebbers van religieuze tradities is de Heilige Week rond Pasen dé periode om Malta te bezoeken en de vele kerken in al hun glorie te bezichtigen.

Lees verder ›
Saas Fee in honderd seconden

Saas Fee in honderd seconden

27 februari 2014 om 15:13

Het Zwitserse skidorp Saas Fee in Wallis heeft in een nieuwe video alle hoogtepunten van het dorp op een rijtje gezet.

Lees verder ›

Babes in bikini zorgen voor veiligheid in de lucht

13 februari 2014 om 16:27

Zouden babes in bikini er voor kunnen zorgen dat passagiers wel opletten bij de veiligheidsinstructie in vliegtuigen? Air New Zealand dacht van wel, zocht contact met het Amerikaanse Sports Illustrated Swimsuit, dat 50 jaar bestaat en maakte deze clip onder het motto ‘the beauty of safety’.

Lees verder ›

Naakt skien in de tiefschnee

11 februari 2014 om 15:58

Terwijl in Libanon een rel is uitgebroken over topless-foto’s van Olympisch skister Jackie Chamoun, gaan de skiers en snowboarders in deze video ‘all the way’. Slechts gehuld in handschoenen, sokken en skischoenen gaan deze boarders en skiers spiernaakt door de tiefschnee. Meer over naakt skiën lees je op Skigebiedengids.nl

Lees verder ›

Wintersport warming-up op het Plein in Den Haag

24 januari 2014 om 14:36

Wandelaars en cafebezoekers rond het Plein in Den Haag keken onlangs vreemd op toen een stel in ski-outfit gehulde wintesporters het plein betrad. Het bleek te gaan om de nieuwste sneeuwfit-campagne van de Nederlandse Ski Vereniging en het verkeersbureau van Tirol. En daarna? Op naar de wintersport in Tirol!

Lees verder ›

Man vs Plane: Hardlopen tegen een Airbus A380

17 januari 2014 om 12:37

Rugby-ster Bryan Habana daagt hardlopers wereldwijd uit tegen een A380 te racen in Zuid Afrika.

Lees verder ›

Dreamliner wordt Steamliner op Curacao

15 januari 2014 om 16:38

Touroperator Arke heeft een leuke viral gemaakt om de vluchten naar Curacao met de Dreamliner te promoten. Bekijk de video of bekijk de Dreamliner in 360 graden.

Lees verder ›