Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Geplaatst door Redactie op 13 oktober 2015 om 14:45 in de categorie Beurzen en evenementen, Camperreizen

verrereizenOp zaterdag 24 en zondag 25 oktober vindt de twee editie van het Verre Reizen event plaats. Een event dat zes continenten en meer dan 180 bestemmingen op een plek samenbrengt, de Fokker Terminal in Den Haag. Met doorlopend presentatie van reisspecialisten en films die inspiratie geven worden bezoekers wegwijs gemaakt in het grote reisaanbod buiten Europa. Het aanbod loopt uiteen van individuele reizen op maat tot trips in groepsverband, op én buiten de gebaande paden. In het USA paviljoen vinden gasten alle informatie over USA als vakantiebestemming.

Twee dagen lang opent de terminal haar deuren van 10:00 tot 17:00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. Van exotische eilanden, het kleurrijke Afrika tot de sneeuwwitte polen. Van lekker luxe tot avontuurlijk en alles daar tussenin. Er is uitleg over reizen naar ruim 180 vakantiebestemmingen. Van groepsreizen, tot op maat samengestelde reizen.

Alles over Amerika

Het Brand USA Paviljoen is dé ontmoetingsplek voor reizigers naar Amerika. Amerika experts, airlines en verkeersbureaus informeren bezoekers graag meer over het land van de onbegrensde mogelijkheden. Altijd al een echte USA Airstreamer willen bekijken? Deze bijna iconische aluminium caravan, het symbool voor de Amerikaanse sfeer en cultuur, heeft een prominente plek in het 100 m² Amerika paviljoen. Gasten nemen plaats in het USA café met live muziek of proeven de heerlijkste hapjes van de bekende tv BBQ master Harm-Jan van Bushkitchen die de lekkerste Amerikaanse gerechten vanuit een Airstreamer serveert.

Camperhuur Amerika

Voor wie zaterdag of zondag niet naar Den Haag kan of wil is er natuurlijk genoeg inspiratie te vinden bij een van onderstaande reisaanbieders. Boek snel je reis en je bent verzekerd van een schitterende vakantie op een van de ‘Verre Bestemmingen’.

Bouw je eigen verre reis
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!
Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.