Vernieuwd WintersportOostenrijkGids.nl klaar voor de winter

Geplaatst door Redactie op 8 oktober 2015 om 13:04 in de categorie Algemeen nieuws

WintersportOostenrijkGids.nlMet een vernieuwde, frisse website, met nog meer artikelen, foto’s, video’s en aanbiedingen is WintersportOostenrijkGids.nl helemaal klaar voor het nieuwe wintersportseizoen.

Nu de eerste sneeuwvlokken in de Alpen al weer gevallen zijn en de skiliften op de gletschers weer draaien, begint het wintersportgevoel bij menig wintersporter weer te borrelen. Dat geldt ook voor de redactie van WintersportOostenrijkGids.nl die de afgelopen maanden keihard gewerkt heft aan het vernieuwen van de website.

Meer functionaliteiten en frisse vormgeving

WintersportOostenrijkGids.nl bestaat sinds 2010 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke informatiebron voor wintersporters die naar Oostenrijk op vakantie willen. De site biedt uitgebreide informatie over skigebieden in combinatie met aanbiedingen naar wintersportbestemmingen. Maar na vijf jaar vond de redactie het tijd voor een grote opfrisbeurt van de site. “We hebben de site overgezet naar een nieuw platform en we hebben de vormgeving aanmerkelijk opgefrist. De site is sneller geworden, oogt aantrekkelijker en we hebben meer mogelijkheden om functionaliteiten als foto-overzichten, video’s en wintersportweer toe te voegen”, aldus hoofdredacteur Nico van Dijk. “Deze make-over was tevens een mooie aanleiding om alle artikelen nog eens door te lopen, waar nodig te updaten en de structuur van de site te verbeteren. Daardoor kunnen bezoekers nog makkelijker en sneller hun weg vinden naar de informatie die ze nodig hebben voor hun wintersportvakantie in Oostenrijk.”

Skiën op de Oostenrijkse gletschers

De vernieuwde site is op 1 oktober live gegaan, precies op de dag dat het wintersportseizoen op de gletscher in Hintertux begon. Ook op andere gletschers in Oostenrijk gaan deze maand de skiliften weer draaien. “We gaan zelf binnenkort ook weer naar de sneeuw, om reisreportages over skigebieden in Oostenrijk te maken.”

Sharing is caring!

Comments are closed.