Shadow

Verkiezing ‘Zwembad van het Jaar’

zwembadvanhetjaar

In Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn werd de prijswinnaar bekend van de jaarlijkse Zwembad van het Jaar Verkiezing. Naast de Nationale en de Provincie Awards, werd dit jaar tevens een prijs uitgedeeld binnen de gloednieuwe categorie ‘Keten Award’. Deze prijs is voor een Nederlandse keten die beschikt over meerdere zwembaden.

Keten Award

Center Parcs mag de allereerste Keten Award op haar naam zetten en versloeg de andere genomineerden Sportfondsen en Roompot Nederland. “Het winnen van de Keten Award is een ontzettende eer en laat de kracht zien van Center Parcs en haar subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Deze publieksprijs is de bevestiging dat onze gasten volledig achter ons ijzersterke concept staan”, verklaart Jackie van Buuren, PR Officer Nederland.

Provincie Award

De Provincie Award is opgedeeld in de categorieën Openluchtbaden en Binnen- en combibaden. Binnen deze laatste categorie viel Center Parcs in de prijzen met Aqua Mundo De Eemhof (Flevoland), Aqua Mundo Het Heijderbos (Limburg) en Aqua Mundo De Huttenheugte (Drenthe).
Aqua Mundo van De Eemhof behaalde de hoofdprijs binnen de subcategorie ‘zwembad dat onderdeel uitmaakt van een hotel of vakantiepark’ en werd hiermee verkozen tot Zwembad van het Jaar 2014. Het Heijderbos kwam op de tweede plaats. Het is de derde keer dat Center Parcs deze prijs in de wacht sleept.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De prijzen komen voort uit stemmen van bezoekers en vertegenwoordigen dus de mening van het publiek.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!