Verkeersbureau Wenen op zoek naar ludieke weetjes

Geplaatst door Redactie op 12 juni 2014 om 14:18 in de categorie Bestemmingen

Het verkeersbureau van de stad Wenen is op zoek naar de gekste, bizarste en meest zinloze feitjes over de hoofdstad en schrijft onder de naam tot 31 augustus een prijsvraag uit. De winnaar mag een weekend naar Wenen en krijgt daar een videoshoot.

Verkeersbureau Wenen zoekt rare feiten

Vienna funfacts

© Harald Staudach

Schönbrunn paleis, St. Stephen’s Kathedraal en de Ringstrasse, Wiener Schnitzels, apfelstrudel en heuriger: er zijn een hoop aspecten van de stad waar men wereldwijd bekend mee is maar daarnaast heeft de Oostenrijkse hoofdstad ook een flink aantal minder bekende, verbazingwekkende en bizarre kanten. Het Weense verkeersbureau is een zoektocht begonnen om de vreemdste informatie en de meest nutteloze feitjes over de stad boven tafel te halen.

Ken jij een grappig, ludiek of bijzonder weetje over Wenen, schakel vrienden, familie, collega’s in of ga speuren op het Internet en deel jouw opmerkelijke bevindingen via de www.funfacts.vienna.info website of via You Tube, Facebook, Goofle+, Instagram, flickr, Tumblr of twee het met de hashtag #ViennaFunFacts voor 31 augustus 2014.

Deelnemers kunnen ook foutieve ViennaFunFacts indienen – het is aan de overige deelnemers om het goede van het foute te onderscheiden.  Een jury zal de meest creatieve inzendingen belonen met Wenen-gerelateerde boeken en cadeautjes waaronder een Sony Cybershot smartphone/camera. De hoofdprijs is een trip naar Wenen in het najaar van 2014 en een kans om deel te nemen in de volgende fun fact video.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.