Vaker Holland America Line cruises vanuit Rotterdam in 2015

Geplaatst door Redactie op 21 mei 2014 om 15:31 in de categorie Reisorganisaties

Holland America Line cruises RotterdamVan april tot en met september 2015 biedt Holland America Line diverse cruise rondreizen aan vanuit Rotterdam. De cruises worden uitgevoerd met het ms Rotterdam en volgen op de 90-nachten ‘Naar het Verre Oosten’ cruise, die 7 januari 2015  vertrekt vanuit Rotterdam en hier na 90 dagen ook weer terugkeert.

Met vijftien afvaarten van 7- en 14-daagse cruises vanuit Rotterdam naar Noorwegen en de Baltische Staten hebben gasten tal van mogelijkheden om dichtbij huis in te schepen voor een cruisevakantie die interessante plaatsen in deze regio aandoet. Voor 2015 heeft Holland America Line het aantal cruises van een week naar Noorwegen verhoogd, waardoor meer cruise passagiers deze populaire bestemming kunnen bezoeken.

Cruises vanuit Nederland

“We hebben geconstateerd dat onze Europese gasten niet alleen op zoek zijn naar meer vakantie mogelijkheden en naar gevarieerde en interessante bestemmingen, maar ook dat zij er de voorkeur aan geven om dichtbij huis aan boord te gaan,” zegt Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing – North & Central Europe bij Holland America Line. “Onze gasten waarderen de verscheidenheid aan cruise rondreizen die wij vanuit Rotterdam aanbieden, omdat het een comfortabele en betaalbare mogelijkheid is voor een eersteklas Europese cruise-ervaring.”

Meer over de nieuwe Holland America Line cruises vanuit Rotterdam op Decruisegids.nl

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.