Vakantiepark Herperduin onder de vlag van Ardoer.com

Geplaatst door Redactie op 16 april 2014 om 15:00 in de categorie Accommodaties

Ardoer Vakantiepark HerperduinVanaf dit seizoen wappert de vlag van Ardoer bij de ingang van Vakantiepark Herperduin in het Brabantse Herpen. Het samenwerkingsverband van zelfstandige vakantieparken Ardoer.com heeft reeds 35 aangesloten parken in de provincies Drenthe, Brabant, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland.

Reden voor samenwerken

Daar is Herperduin van de familie van Dijk nu aan toegevoegd. Mede-eigenaar Rob van Dijk vertelt namens zijn familie graag waarom: “Samenwerken is belangrijk om duidelijkheid te scheppen in de vele keuzes die gasten via internet krijgen voorgeschoteld. Door krachten te bundelen kan het aanbod overzichtelijk worden gepresenteerd aan gasten en is er samen een groter budget en meer mankracht dan wanneer je het als vakantiepark alleen moet doen. Ardoer houdt de kwaliteit van de aangesloten parken nauwlettend in de gaten en bovendien wordt in een informele sfeer kennis gedeeld tussen de ondernemers”.

Uniek in een oase van ruimte

Qua ligging past het vakantiepark, met camping, verhuuraccommodaties en een groepsaccommodatie, bij de visie van Ardoer dat gasten verrast moeten worden in de kwaliteit en ligging van de parken. Herperduin ligt in een oase van rust en ruimte; een natuurgebied van ca. 400 hectare met bossen, vennen en zandverstuivingen. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor dagtochten, attractieparken en cultuuruitstapjes, waarbij de Brabantse gezelligheid voelbaar is. Net als Herperduin is ieder Ardoer park uniek en dat is juist wat wordt benadrukt door de organisatie: “Het prachtige overkapte zwembad (geopend 1 april tot einde herfstvakantie) met apart kinderbad en een grote zonneweide biedt bij elk weertype plezier voor jong en oud. Verder is er een minigolfbaan, tennisbaan, drie speelterreinen met leuke speeltoestellen, een basketbalnet en een tafeltennistafel. Samen met de boeiende omgeving de ingrediënten voor een perfecte familievakantie”.

Al voor boeking gastvrij

Op Herperduin, een vakantiepark met onder meer riet gedekte bungalows en bosvilla’s, is nog tijd voor persoonlijke aandacht. Iets wat de samenwerkende parken binnen Ardoer zeer belangrijk vinden. ‘Gasten moeten zich thuis kunnen voelen, ontspannen en genieten. Gastvrijheid begint bij ons al bij het moment dat gasten zich oriënteren op hun vakantie. Op onze website Ardoer.com bieden we duidelijke informatie over de aangesloten parken, en kan er online over alle parken heen gezocht en worden vergeleken op basis van de wensen die een gast aangeeft. Vervolgens kan eenvoudig online worden geboekt zonder nare verrassingen in de tarieven’, legt Suze-An Altena, die samen met haar collega Jeannette Brinkman de directie vormt van Ardoer.com, uit. Deze eerlijke prijsbenadering van het kwaliteitslabel Ardoer spreekt Rob van Dijk van Herperduin enorm aan: “We zijn blij onze gasten te verwelkomen en daar passen eerlijke prijzen inclusief toeristenbelasting en zonder reserveringskosten gewoon bij”.

Kwaliteitsbewaking

Voorafgaande aan de toetreding van Herperduin bij Ardoer is er een enquête verzonden aan bestaande gasten. Rob van Dijk juicht de kwaliteitsbewaking van Ardoer toe: “Deze enquête heeft ons direct inzicht gegeven in de mening van onze gasten en de verbeterpunten die we op korte termijn kunnen oppakken. Ardoer maakt gebruik van een onafhankelijk kwaliteitssysteem waarbij gasten na hun verblijf automatisch een externe enquête ontvangen. De mogelijkheid om 24 uur per dag de resultaten te analyseren biedt ons als recreatiebedrijf de kans beter te sturen op de informatie uit de resultaten. Bovendien kunnen gasten op de website zien dat de beoordelingen voorkomen uit een groot aantal enquêtes dat jaarlijks wordt ingezonden. Een respons van gemiddeld 60% zegt wel iets over de kwaliteit die je mag verwachten”.

Sharing is caring!

Comments are closed.