Vijfde Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Maastricht

Geplaatst door Redactie op 22 december 2015 om 10:50 in de categorie Algemeen nieuws

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen, die op 9 en 10 januari 2016 in Amsterdamse Beurs van Berlage en op 23 en 24 januari in Maastricht in het Mecc plaatsvindt, is dit jaar extra bijzonder.

Bijzonder omdat de beurs nu in haar vijfde jaar nieuwe gebieden in de wereld wil ontsluiten. Bijzonder omdat nieuwe vakantiemogelijkheden zoals vrijwilligerswerk in Afrika en Turkije gestimuleerd worden.

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen houdt zich verre van het massatoerisme. De beurs wil andere wegen zoeken dan uitsluitend passief consumeren te stimuleren en zoekt overal grenzen op. Gespecialiseerde reisorganisaties bieden bijzondere reizen van hoge kwaliteit aan, van poolreizen tot kloosterwandelingen.

Vrijwilligersorganisaties op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

In Amsterdam zijn veel vrijwilligersorganisaties, maar ook vindt u er voetsafari’s door Afrika. Heel bijzonder dit jaar is de extra aandacht voor het Abrahamspad dat door Jordanië en Palestina loopt! Een wandeling die in etappes gedaan kan worden en ook geschikt is voor families. En het huidige politieke klimaat maakt de wandeling dubbel bijzonder.

In Amsterdam worden in acht filmzalen ruim 200 landen en reizen presentaties gegeven door deelnemende organisaties. In Maastricht worden in drie filmzalen ruim 60 landen en reizen presentaties geven door deelnemende organisaties.

Meer informatie en tickets met korting: www.vakantiebeursamsterdam.nl en www.vakantiebeursmaastricht.nl

5.0
01

Sharing is caring!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.