Shadow

Vakantiebeurs 2018… het grootste vakantiewalhalla van Nederland

Vakantiebeurs©Vakantiebeurs

Van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het grootste vakantiewalhalla van Nederland. Alle zintuigen worden geprikkeld met vertrouwde en nieuwe activiteiten.

Night at the Vakantiebeurs

‘s Avonds inspiratie opdoen voor de volgende vakantie? Dat kan. Op zaterdag is het namelijk ‘Night at the Vakantiebeurs’. De complete beurs is geopend tot 20.00 uur, daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal in vakantiesferen genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

Virtual Reality-straat

Bezoekers krijgen op de Vakantiebeurs 2018 een levensechte virtual reality-beleving. Waan je tussen de apen in de jungle, zwem met haaien of wandel door de woestijn. In de virtual reality-straat is het net alsof je er al bent en het echt beleeft.
Wil je het echt beleven? Dan boek je natuurlijk alvast een avontuurlijke reis.

Unieke vakantiebeelden

Gaat de drone mee in de koffer? Leer tijdens een drone-cameraworkshop op Photo Friday hoe je de mooiste gelikte vakantiekiekjes maakt vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast vindt op vrijdag ook de prijsuitreiking plaats van een fotografiewedstrijd georganiseerd door Getaway Travel.

Urban Terras

Een nieuwe zone in citytripthema is geboren. Time to Momo (van de reisgidsen) laat haar auteurs-bloggers vanuit verschillende wereldsteden invliegen. Bezoekers krijgen unieke tips en informatie waarna ze zich volledig kunnen onderdompelen in de échte local lifestyle.
En natuurlijk boek je de mooiste local accommodaties bij Eliza was here.

Solo Sunday

Vind een reismaatje tijdens Solo Sunday. Op zondag pitchen touroperators gespecialiseerd in soloreizen hun reis voor zowel singles als alleengaande reizigers.

Actief-, Fiets- en Wandelzone

Deze gethematiseerde zone staat volledig in het teken van actieve vakanties. Bezoek het actief-plein vol met reisspecialisten of probeer een e-bike uit op het uitgebreide fietsparcours. Een levendige groene picknick-zone met horeca en leuke activiteiten maakt het geheel af.
Alvast een actieve fietsvakantie uitzoeken? Kijk bij het aanbod.

Verschillende theaters

Doe inspiratie op tijdens een van de vele presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus of verschillende reisorganisaties.

Nieuwe bestemmingen

Vakantiebeurs breidt haar uitgebreide landenaanbod verder uit. Op de 2018-editie zijn voor het eerst onder andere ook Kirgizië, Benin, Colombia en Mexico te vinden op de beursvloer. Kijk hier voor het aanbod van reizen naar deze, of andere verre bestemmingen.

Voorpret en alvast de leukste bestemmingen boeken

Wil je je vakantiebestemming alvast boeken om zeker te zijn van een plekje? Kijk dan eens bij camperaanbieders als AutoEurope Camper, Travelhome en World Wide Campers. Inspiratie nodig? Lees de reisverhalen over camperen in de Verenigde Staten en vergeet ook de handige campertips niet.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!