Overig

Heel fijne jaarwisseling!

Heel fijne jaarwisseling!

Overig 22 december 2017 om 15:19

De redactie van Reisprofs wenst iedereen heel fijne feestdagen! Vanaf kerst tot de eerste week na de jaarwisseling wordt onze mailbox onregelmatig gelezen. Het kan dus zijn dat uw persbericht iets langer op plaatsing moet wachten. Lees sowieso eerst de plaatsingsvoorwaarden voordat u iets instuurt.

Lees verder ›
Grand Prix Germany©TUI

Compleet verzorgde Formule 1 reizen bij TUI Sports

Overig 23 november 2017 om 16:26

Sinds 23 november 2017 kun je bij TUI Sports een compleet verzorgde Formule 1 reis boeken. Zo zit je eerste rij bij aansprekende Grand Prix wedstrijden en misschien wel Max Verstappen een succes zien boeken.

Lees verder ›
Flevoland Congres

Vrijetijdscongres Flevoland 2017

Overig 19 oktober 2017 om 18:07

#Flevoland trending topic? Waarom niet? Flevoland heeft immers heel veel te bieden, dat weet toch iederéén. Of toch niet? Is er misschien meer nodig om trending te worden? Ontdek dit en meer tijdens het Vrijetijdscongres Flevoland dat op 23 november plaatsvindt in het Agora Theater in Lelystad.

Lees verder ›
Boek een aantrekkelijke cruise in ‘oktober cruisemaand’

Boek een aantrekkelijke cruise in ‘oktober cruisemaand’

Overig 10 oktober 2017 om 16:12

Oktober is ‘plan a cruise maand’.  En dat wordt goed gevierd met verschillende mooie aanbiedingen, zoals gratis zakgeld in de vorm van boordtegoed, gratis drankjes, een upgrade naar een balkonhut, korting op excursies, wifi, massages en nog veel meer fijns. Wat zijn de spectaculairste ‘Plan A Cruise Maand’ aanbiedingen? En… alleen […]

Lees verder ›
Laptop@Firmbee-Pixabay

Heb ik echt zo’n snelle internetverbinding nodig?

Overig 4 oktober 2017 om 10:52

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat of samen met je partner in een nieuwe woning trekt, moet je verschillende contracten afsluiten. En net zoals je bij vliegtickets en hotelkamers veel kunt besparen door te vergelijken, zo kun je ook op bijvoorbeeld je internetaansluiting besparen door te vergelijken.

Lees verder ›
Crow Fair: spectaculaire powwow in de teepee-hoofdstad van de wereld

Crow Fair: spectaculaire powwow in de teepee-hoofdstad van de wereld

Camperreizen, Overig, Reisreportages 25 september 2017 om 18:26

Het grootste deel van het jaar laten toeristen Crow Agency, een dorp langs de Interstate 90 in zuidoost-Montana, links liggen. Op zich logisch, want eigenlijk is er 360 dagen per jaar amper iets te beleven. Maar tijdens de Crow Fair, een vijf dagen durend spektakel in augustus, verandert het dorp […]

Lees verder ›
TUI CARS nu ook in Nederland

TUI CARS nu ook in Nederland

Overig 18 augustus 2017 om 15:38

TUI CARS maakt het mogelijk wereldwijd bij meer dan 4.000 huurlocaties een auto te huren – en dat zonder een lastig vervoer naar het huurstation, omdat de meeste stations al direct in de terminal van het vliegveld te vinden zijn.

Lees verder ›
©VisitBritain

Zweden trekt minder Nederlandse zakenreizigers aan in 2016

Overig 25 juli 2017 om 11:29

Londen is nog steeds de meest bezochte Europese stad voor zakenreizigers uit de Benelux, terwijl de VS de meest populaire bestemming is voor intercontinentale zakenreizen. In België stijgt het aantal zakenreizen naar Tokio met 2,3% na de introductie van directe vluchten vanuit Brussel. Nederlandse zakenreizigers verliezen belangstelling voor de Antillen. […]

Lees verder ›
Zomerfiles in Spanje

Zomerfiles in Spanje

Overig 12 juli 2017 om 10:04

Ga je deze zomer met de auto naar Spanje dan kunnen er onderweg files voorkomen in Frankrijk, maar ook in Spanje. Waar staat het vast en wat zijn mogelijke alternatieve routes?

Lees verder ›
Pak je koffers en boek je hotel en auto met deze aanbiedingen

Pak je koffers en boek je hotel en auto met deze aanbiedingen

Overig 12 juli 2017 om 08:53

Nog geen vakantie geboekt? Dan hebben we een paar leuke aanbiedingen voor je. Van vliegtickets tot autohuur en van hotelkamer tot bungalowpark. Wees er snel bij, ze duren soms maar 72 uur en op=op!

Lees verder ›