Tweede Michelin-ster voor Europa-Park-restaurant

Geplaatst door Redactie op 7 november 2014 om 11:41 in de categorie Attracties

Europa-ParkAmper twee jaar na opening is het fine-dining restaurant van Europa-Park met een tweede Michelin-ster onderscheiden. Europa-Park blijft hiermee het eerste en enige attractiepark ter wereld met een sterrenkeuken.

De 37-jarige Peter Hagen voert in restaurant “Ammolite”, gevestigd in de vuurtoren van themahotel “Bell Rock”, de keukenbrigade aan. Als geen ander weet hij de internationale met de regionale keuken te combineren.

In juli 2012 opende Europa-Park viersterren superior hotel “Bell Rock”. Een 35-meter hoge vuurtoren markeert dit vijfde themahotel. Op de begane grond van deze vuurtoren bevindt zich “Ammolite – The Lighthouse Restaurant”. Het telt 36 zitplaatsen en de keuken wordt vanaf de eerste dag geleid door Peter Hagen. Hij werkte eerder in andere toprestaurants in Duitsland, Portugal en Zwitserland, waaronder ook enkele tweesterren-restaurants.

Europa-Park is al meerdere malen uitgeroepen tot beste attractiepark van Europa. Een maand geleden ontving het park zelfs de “Golden Ticket Award” voor beste park ter wereld. Journalisten en experts verbonden aan vakblad “Amusement Today” gaven Europa-Park van alle parken wereldwijd de hoogste punten.

In een van de vele restaurants van Europa-Park kun je zelfs je eten laten bezorgen per achtbaan. Lees meer daarover in onze reisreportage over Europa-Park.

Sharing is caring!

Comments are closed.