Tumi komt met unieke kofferserie ‘soft carbon’

Geplaatst door Redactie op 12 oktober 2015 om 15:30 in de categorie Algemeen nieuws

koffers1Het Amerikaanse merk Tumi komt met een unieke soft carbon serie op de markt. Normaal vind je soft carbon op sportwagens of in de ruimtevaart. Sinds kort kun je soft carbon echter ook vinden in de Tumi CSX serie. Deze serie is volledig gemaakt van soft carbon. De ontwikkelaars en designers van Tumi hebben de stof die voor deze koffers en tassen gebruikt is, zelf ontwikkeld. Soft carbon is erg sterk, maar ook erg licht. Ideaal om te gebruiken voor koffers, omdat ze daardoor niet veel wegen. Handig voor consumenten die moeten letten op het gewicht van de bagage die ze mee willen nemen in het vliegtuig.

Soft carbon geeft Tumi koffers een coole uitstraling

Naast dat soft carbon erg sterk en licht is, zorgt het ook nog eens voor een erg coole en stoere uitstraling van de koffers en tassen. De ontwikkeling van het materiaal heeft meer dan een jaar gekost en de serie is gemaakt voor het luxe segment. Tumi wist soft carbon te produceren door het normaal erg stugge materiaal Carbon Fiber te combineren met het zacht leer. Hierdoor is er een product ontstaan wat nog nooit eerder op de markt is gekomen.

Tumi heeft innovatie hoog in het vaandel staan

De introductie van de 100% soft carbon serie betekent niet dat Tumi verder heeft stil gezeten. Innovatie staat hoog in het vaandel en dat wordt nog eens bewezen met de Tumi Mini serie. Het bijzondere aan de tassen in deze serie is dat ze losse compartimenten bevatten die ook aan andere tassen binnen deze serie geritst kunnen worden. Hiermee kunnen klanten bijvoorbeeld hun iPhone telefoonhoesje eerst vast ritsen aan hun rugtas, om hem vervolgens vast te ritsen aan bijvoorbeeld een sporttas.

Tumi zorgt voor verschuiving in bagageland

Zowel de Tumi CSX serie als de Tumi Mini serie zijn bijzonder en nog niet eerder verschenen in de bagagebranche en zorgen voor een omslag. De nieuwe Tumi series komen eind 2015 op de markt. Van Beek Lederwaren zal beide series zowel online als in haar winkels verkopen.

 

Sharing is caring!

Comments are closed.