Tipje blauwe KLM sluier

Geplaatst door Redactie op 29 april 2014 om 16:38 in de categorie Reisorganisaties

Amsterdam KLMKLM heeft al een tipje van de sluier opgelicht hoe de aangepaste livery, die woensdag op Schiphol officieel wordt gepresenteerd, eruit zal zien. Een nieuwe Embraer 190 van KLM Cityhopper heeft als eerste het nog blauwere kleurtje dan het al blauwe KLMblauw. De overige Embraers krijgen gefaseerd het aangepaste kleurenschema.

Ook de Fokker 70’s van KLM Cityhopper en de  Dreamliner krijgen dit nieuwe jasje. Volgens KLM heeft de nieuwste generatie vliegtuigen – de E190 en Boeing 787 – eenzelfde soort vorm qua neus en belijning. “Met enkele aanpassingen in de huidige KLM-livery, is het uiterlijk van de nieuwste Embraer 190 nu een modern uitziende kist, gestroomlijnd en in balans”, meldt de maatschappij.

Volgens Luchtvaartnieuws neemt ontvangt KLM Cityhopper, de regionale dochtermaatschappij van KLM, de nieuwe Embraer 190 op Schiphol. Het is de laatste uit een reeks van zes splinternieuwe toestellen. KLM Cityhopper beschikt nu over 28 E190’s en heeft hiermee de grootste E190-vloot in Europa.

Sharing is caring!

Comments are closed.