Shadow

Supertrips.nl: de Top 10 bijzondere overnachtingen van 2014!

Altijd al in een echte boomhut of in de cockpit van een vliegtuig willen slapen? Of toch liever een nachtje doorbrengen in een luxe chalet met bubbelbad? Het hoogseizoen is alweer een tijdje voorbij en de maand van terugblikken en top-10 lijstjes van 2014 komt er weer aan. Supertrips heeft alvast de populairste en meest bijzondere overnachtingsmogelijkheden van 2014 op een rijtje te gezet. Aan de hand van de best bekeken accommodaties van Supertrips, het aantal shares via social media en het aantal directe aanvragen voor de accommodaties kwam Supertrips tot de volgende top 10:

strokasteel
 1. Uitkijktoren, Den Helder
  Hier verblijf je in een oude kustwachttoren met aan alle kanten prachtig uitzicht over de zee, de duinen of over het pittoreske dorpje Huisduinen. De authentieke elementen zijn zo goed mogelijk behouden.
 2. Hayema Heerd, Oldehove
  Nostalgisch, romantisch, stoer én ook nog comfortabel. Dat zijn de kernwoorden voor het slapen in het strokasteel of in een stro-iglo. Draperieën en een koninklijk bed van stro wachten op jou!
 3. Outdoor’s Lodge, Holten Verblijf in een luxe houten Lodge die landelijk is ingericht. Deze lodges zijn voorzien van een designkitchenette, ligbad op pootjes en een toilet. Tijd om te genieten!
 4. Camp Silver Island Hideaway, Texel
  Slapen in een iconische Airstream is een unieke ervaring. De Airstreams op Camp Silver zijn ingericht als comfortabele 2-persoonshotelkamers met o.a. vloerverwarming en Flatscreen-TV. Dit alles wordt gecombineerd met een panoramisch uitzicht over de weilanden.
 5. Hampshire Hotel, Mill
  Vliegangst, maar toch graag een keer een droomvlucht maken? Verblijf dan in een vliegtuigsuite bij het Hampshire Hotel. Het vliegtuig staat op 8 meter hoogte van de grond, heeft twee suites en First Class kwaliteit.
 6. vreemde-vogelBuitenhotel De Vreemde Vogel, Vlaardingen
  Slapen in een caravan hoog op poten of net als een vogel slapen in een vogelhuis. Bij Buitenhotel De Vreemde Vogel is het allemaal mogelijk. Je kan ook verblijven in een vliegtuig of in een spaceshuttle. Ready for take-off?
 7. ’t Buitenland, Riel
  Hier overnacht je in een originele Mongoolse Yurt of authentieke indianen Tipi. Opwarmen kan bij het kampvuurtje of in de houtgestookte hottub.
 8. Boomhutovernachtingen, Lelystad
  Krijg een andere kijk op de wereld door in een boomhut te overnachten. Net onder de kruinen van de bomen verblijf je in een boomhut dat ingericht is als een luxe hotelkamer. Geniet van het uitzicht en de bosgeluiden om je heen.
 9. Relax-Cottage, Eiffel, Duitsland
  In de mooie omgeving van Eiffel in Duitsland staan een aantal luxe vakantiesuites die beschikken over bubbelbaden, sauna’s en houtkachels. Ideaal om een romantische overnachting met je geliefde door te brengen.
 10. Chalet-HouffalizeChalet Houffalize, Ardennen, België
  Deze knusse en unieke chalets liggen in Houffalize, midden in natuur van de Belgische Ardennen. De chalets zijn knus & landelijk ingericht.

Over Supertrips

Supertrips is in 2007 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste online magazines binnen de Benelux gericht op bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Alleen de meest unieke slaaplocaties komen in aanmerking voor een vermelding. Supertrips richt zich naast gasten in de Benelux ook op Nederlanders in het buitenland of buitenlandse accommodaties die Nederlanders als doelgroep hebben.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!

5/5 - (5 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!