Shadow

Sunparks lanceert all inclusive in de Belgische Kempen

Sunparks Kempense Meren vakantieparkBungalowpark Sunparks Kempense Meren bestaat 20 jaar en dit wordt gevierd met de introductie van de Sunparks all inclusive-formule.

Sunparks all inclusive formule

Sunparks All Inclusive staat voor een zorgeloze vakantie in Sunparks Kempense Meren: een verblijf in een Select vakantiehuis of in een hotelkamer, eten en drinken, sport en ontspanning en entertainment. En dit alles in de prachtige omgeving van de Kempen, voor een vaste prijs per persoon per nacht.

Eten en drinken inbegrepen bij Sunparks all inclusive

Bij de all inclusive formule van Sunparks, dat onderdeel is van Pierre & Vacances – Center Parcs Group, is al het eten en drinken inbegrepen. De hoofdmaaltijden bestaan uit buffetten. In de namiddag staan tijdens de ‘High Tea’ zoete lekkernijen klaar om de kleine honger te stillen. Ook alle drankjes in De Hoeve, het Bowling Café en bij Aqua Snack zijn inbegrepen. Gasten die liever in hun eigen vakantiehuis of op hun terras in de zon eten, kunnen een pizza afhalen of een barbecuepakket bestellen. Naast alle maaltijden en snacks zijn ook diverse activiteiten inbegrepen.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief