Shadow

Stephan Bosman weg uit directie Zoover

Stephan2Stephan Bosman, voormalig CEO en aandeelhouder van Zoover heeft zich per 1 januari teruggetrokken uit de operatie. Bosman blijft betrokken tot eind mei als adviseur. Zijn terugtreden was reeds gepland.   Bosman kijkt terug op een mooie tijd: “We hebben een prachtig bedrijf gebouwd en laten het nu over aan de nieuwe directie.” Samen met grootaandeelhouder Bas Rasker was hij sinds 2007 betrokken bij Zoover. 

Inmiddels checkt 80% van de consumenten vakantiereviews volgens Bosman maar nog niet zolang geleden was dat niet vanzelfsprekend: “In 2007 waren we echt nog aan het pionieren met online reisreviews, het initiatief van Zoover heeft ervoor gezorgd dat online reviews niet meer weg te denken zijn, dat is een mooi resultaat” zegt Bosman.

 

Philipp Goos nieuwe CEO
Rasker trok zich in oktober terug uit het bedrijf. De nieuwe directie bestaat uit de in september aangetreden CEO, Philipp Goos en COO Sven Terpstra. Bosman heeft vertrouwen in de toekomst van het bedrijf: “Het huidige team en de nieuwe directie gaan een prachtige tijd tegemoet met mooie uitdagingen, ik wens hen veel succes.”

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!