Shadow

Sophia Loren doopt MSC Meraviglia

Afgelopen zaterdag is de MSC Meraviglia in Le Havre gedoopt door de internationale beschermvrouw en doopmoeder van alle MSC Cruises’ schepen, Sophia Loren.  Met 171.598 bruto tonnage en met een capaciteit van 5.714 gasten is de MSC Meraviglia het grootste schip dat gebouwd is door een Europese scheepseigenaar en voor MSC Cruises het grootste schip in 2017 in de vaart.De MSC Meraviglia is het nieuwste vlaggenschip en de 13e toevoeging aan de MSC Cruises-vloot, evenals de eerste van 11 nieuwe MSC Cruises-schepen die in de komende 10 jaar in gebruik worden genomen met een industrie-ongekend € 9 miljard investeringsplan.

Zowel het schip als het evenement vanavond zijn geïnspireerd door de wonderen van de wereld , zoals Meraviglia letterlijk wonder/miraculeus betekent. MSC Meraviglia is het grootste cruiseschip dat in 2017 in de vaart wordt genomen en kan in de meeste internationale cruisehavens van de wereld aanmeren. Dit nieuwe cruiseschip is één van de populairste bestemmingen op zee. Reden om snel een van de schitterende accommodaties te boeken.

Wat biedt het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises:

  • Wereldklasse entertainment door Cirque du Soleil met twee exclusieve Cirque du Soleil at Sea shows, gemaakt exclusief voor de MSC Meraviglia met twee optredens, zes avonden per week. gasten kunnen genieten van een unieke show & diner of cocktail & show ervaring.
  • Amusementspark met plezier voor alle leeftijden. Met onder andere twee Formule 1 en een Flight simulator.
  • Breedste aanbod aan eetgelegenheden en bars op elk MSC Cruises-schip dat tot nu toe in vaart is met 12 eetgelegenheden en 20 bars. Met onder andere een ruimte waar verse mozarella gemaakt wordt en een Jean-Philippe Chocolate & Coffee bar, waar het mogelijk is om een eigen chocoladereep te creëren.
  • Als een familiebedrijf staan ​​de activiteiten en diensten van kinderen centraal in het gastaanbod. Het toegewijde familiedek bevat een gloednieuw entertainment en vooraanstaande faciliteiten voor het hele gezin.
  • MSC for Me , de nieuwe digitale ervaring die is ontworpen voor gasten om het beste uit hun vakantie te halen, door te koppelen aan de ervaringen die voor hen van belang zijn.
  • De MSC Yacht Club met nieuwe functies en luxe accommodaties met drie dekken, privé-faciliteiten en butlerservice 24 uur per dag.
  • Het langste LED Sky Screen op zee en omvat een prachtige 96 meter lange, mediterrane stijl, promenade, ontworpen om het sociale punt van het schip te worden.
    Comfortabele en innovatieve accommodaties om te voldoen aan alle behoeften die laten zien dat MSC Cruises de gast centraal stelt en met 10 verschillende hutten is er echt iets voor iedereen.

Lees meer over cruisen met MSC op decruisegids

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!