Shadow

SNP Reismagazine in een nieuw jasje

SNOOp 17 december verschijnen het nieuw vormgegeven SNP Reismagazine en Op Pad magazine. De nieuwe frisse look is het gevolg van de intensievere samen- werking tussen SNP Natuurreizen (grootste reisorganisatie voor avontuurlijke reizen) en Op Pad (grootste outdoorplatform van Nederland).  Beide magazines verschijnen vanaf 2016 zes keer per jaar. Een nieuw en fris begin voor deze magazines op het gebied van outdoor en reizen.SNP Natuurreizen en Op Pad zijn beide onderdeel van ANWB. SNP is de grootste touroperator voor actieve vakanties; Op Pad is het grootste onafhankelijke outdoorplatform in Nederland. Samen richten zij zich op natuur, outdoor en reizen. Vanaf december 2015 verzorgt de redactie van Op Pad ook het SNP Reismagazine.

Doelgroepen raken elkaar

Hoofdredacteur Matthijs de Winter: “Voorheen deden we ieder ons eigen dingetje, maar eigenlijk zijn we allebei stukjes in één heel mooie puzzel. De doelgroepen van SNP en Op Pad raken elkaar: alle twee houden ze van outdoor en ze vinden de natuur en duurzaam toerisme belangrijk. We gaan daarom de productexpertise van Op Pad toevoegen aan de reisreportages van SNP. Als je met SNP een mooie fiets- of wandelreis gaat maken, wil je waarschijnlijk ook graag weten welke materialen het beste zijn om mee te nemen en of je alles wel op je paklijst hebt staan. Aan de andere kant:  als je  goede wandelschoenen hebt gekocht, doe je graag inspiratie op waar je die kunt gaan gebruiken, bijvoorbeeld bij de reizen van SNP.”

SNP directeur Gert Nieuwboer is blij met de samenwerking met Op Pad. “ Het is de ideale combinatie van kennis van buitensport met verstand van reizen!”.

Op Pad Het outdoormagazine van de ANWB en outdoorplatform oppad.nl

SNP Natuurreizen Grootste touroperator in actieve vakanties. Meer dan 800 reizen over de hele wereld. Duurzaam, kwaliteit, specialist in avontuurlijke reizen. Sinds 2005 volledige ANWB dochter.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!