Ski-Trein en Alpen Expres starten verkoop treintickets voor winter 2014/2015

Geplaatst door Redactie op 1 september 2014 om 14:31 in de categorie Reisorganisaties

AlpenexpresVanaf heden zijn de nieuwe winterfolders van zowel de Alpen Expres als de Ski-Trein verkrijgbaar via het reisburo of de websites www.alpenexpres.nl en www.skitrein.nl.

Ook de verkoop van de tickets voor deze populaire wintersporttreinen is inmiddels gestart. Met name de vraag naar de jaarlijkse actie tarieven die op een aantal data gelden en beperkt verkrijgbaar zijn is groot. Dit voordeeltarief is op 6 vertrekdata in januari en maart te boeken en biedt klanten de mogelijkheid om voor een onvoorstelbaar lage prijs vanaf € 80,- een retourtje naar de Oostenrijkse sneeuw te boeken. Zelf rijden is duurder! Voor deze speciale tarieven geldt wel op=op.

Low Cost

Met de scherpe tariefstelling kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres concurreren met alle soorten van vervoer, inclusief de low cost vliegmaatschappijen. Met daarnaast het aanbieden van een voordelige retourtransfer vanaf slechts € 10,- van het station naar de accommodatie en terug, gaat de service van de trein zelfs nog een stap verder. Low fare, great care!

Extra opstapplaats

Nieuw komende winter is ook dat er op- en uitgestapt kan worden op Amsterdam CS. Dus naast de bestaande opstapplaatsen Utrecht, Den Bosch en Venlo wordt nu ook op veler verzoek Amsterdam aangeboden waarmee de service nog verder is uitgebreid.

De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 19 december. Vanaf die datum zullen de populaire wintersporttreinen weer wekelijks tot en met het laatste vertrek op 20 maart naar Oostenrijk vertrekken met tevens transfermogelijkheden vanaf Innsbruck naar Italië.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.