Ski Atlas 2015: Onmisbaar voor iedere wintersporter

Geplaatst door Redactie op 21 oktober 2014 om 14:44 in de categorie Algemeen nieuws

skiatlasDe Ski Atlas is het meest complete naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van 356 bestemmingen. Met een vernieuwde cover, uitgebreide skitest en Top 5 pagina’s met beste bestemmingen is de Ski Atlas klaar voor het nieuwe wintersportseizoen.

In 400 pagina’s worden de skidorpen en -gebieden in de Alpenlanden, Andorra, Noorwegen en USA behandeld. Door middel van uitvoerige beschrijvingen, pistekaarten, foto’s en beoordelingen die bezoekers van wintersportwebsite Snowplaza hebben achtergelaten worden 356 skibestemmingen compleet uitgelicht. Informatie over pistes, liften en skipasprijzen geven een gedetailleerd beeld van het skigebied. De Top 5 pagina’s maken het mogelijk om in een oogopslag de beste bestemmingen te zien op het gebied van après-ski, uitdaging, sneeuwzekerheid en kindvriendelijkheid. De Ski Atlas biedt alle onmisbare informatie over wintersport in één boek.

Ook dit jaar is de Ski Atlas weer voorzien van een hoogwaardige skitest waarin 57 ski’s onder diverse sneeuw- en weersomstandigheden op de proef zijn gesteld. De ski’s zijn ingedeeld in diverse categorieën (oa. lady carve, easy carve en all-mountain) en getest op kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

Titel: SKI ATLAS 2015
Uitgever: Spalder Media Group
ISBN: 9789077090473
Formaat: 24 x 304 x 217 mm
Inhoud: 400 pagina’s
Prijs: € 24,95
Verkoop: Alle boekhandels in Nederland en België, de ANWB, BOL, V&D en Bijenkorf.

Ski Atlas 2015: Onmisbaar voor iedere wintersporter
4 (80%) 2 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.