Siversea maakt Middellandse-Zee-cruises nog aantrekkelijker

Geplaatst door Redactie op 8 februari 2016 om 13:33 in de categorie Reisorganisaties

Silversea Middellandse-Zee-cruiseLuxe cruiserederij Silversea heeft het aanbod aan Middellandse-Zee-cruises in 2016 verder verbeterd.

Om de ervaring van de Silversea-passagiers naar een nog hoger niveau te tillen wordt een aantal Middellandse Zee-cruises verrijkt met exclusieve activiteiten. Denk aan adembenemende opera’s waarbij wordt samengewerkt met de wereldberoemde ntertainment activities, such as breathtaking opera shows performed by its world-renowned partner, balletvoorstellingen met solodansers van het Russiche Bolsjoi-theater en culinaire cruises met topchefs van Relais & Chateaux.

Middellandse-Zee-cruise tegen all-inclusive tarief

Silversea biedt Middellandse Zee-cruises ook aan tegen most-exclusive all-inclusive-tarieven aan. Daarbij wordt in de port-of-calls een breed aanbod aan gratis landexcursies aangeboden.

Met het verrijkte culturele aanbod en de all-inclusive-tarieven wil Silversea de cruisebeleving completeren. Het Silversea-aanbod bevat al open-zitting-diners, butlerservice voor alle suites, champagne, een selectie aan topwijnen en gedistilleerde dranken.

Bekijk het aanbod aan Middellandse-Zee-cruises bij Silversea.

5.0
01

Sharing is caring!

Comments are closed.