Shadow

Silversea Spirit cruise met Renoir en sterrenkoks

Silver Spirit van Silversea CruisesDe Silver Spirit van luxe cruiserederij Silversea Cruises eindigt in november het zomerseizoen in de Middellandse Zee met een unieke verrijkingscruise onder leiding van schilder Alexandre Renoir en de sterrenchefs Erik Arnecke en Fabio Pisani.

De impressionist Alexandre Renoir is de achterkleinzoon van de Franse schilder Pierre-August Renoir. Hij vertelt aan boord niet alleen over zijn eigen werk, maar ook over dat van zijn bekende voorvader.

Erik Arnecke is de chef van het Michelin-sterrenrestaurant Philipp Soldan in het Die Sonne Frankenberg Hotel. Fabio Pisani is chef van het tweesterrenrestaurantIl Luogo di Aimo e Nadia in Milaan. De sterrenchefs slaan de handen in elkaar voor een reeks kookdemonstraties en gourmetmaaltijden. Gasten kunnen daarnaast genieten van gespecilaiseerde workshops en kookwedstrijden onder leiding van David Bilsand die aan het hoofd staat van LÉcole des Chefs, de enige Relais & Chateaux-kookklas op zee. Tot slot vaart ook nog sommelier Genaro Buono van het tweesterrenrestaurant Il Pagliaccio in Rome mee. Hij laat de gasten kennismaken met een reeks unieke Italiaanse wijnen.

De Farewell Mediterranean-cruise met de Silver Spirit begint op 2 november in Rome en eindigt een week later in Barcelona.

Silversea Cruises opereert in het ultra-luxueuze cruisesegment en vaart uitsluitend met kleine cruiseschepen. Aan boord zijn enkel suites te boeken.

Sharing is caring!