Signature Savingsprogramma bij Seabourn

Geplaatst door Redactie op 24 januari 2014 om 12:27 in de categorie Reisorganisaties

seabournMet de start van het nieuwe jaar lanceert luxe cruiserederij Seabourn haar ‘Signature Savings’ programma. Het programma biedt aantrekkelijke tarieven en uitzonderlijke kortingen om het cruisen nog aantrekkelijker te maken.

Het Seabourn ‘Signature Savings’ programma is van toepassing op geselecteerde cruises in 2014 en 2015 en biedt de volgende voordelen bij boekingen voor  28 februari 2014:
Aantrekkelijke tarieven
Complementaire upgrade naar een Veranda Suite
Tot 15% extra korting op geselecteerde combinatiecruises
1,000 USD boordtegoed per suite, bij het boeken van een penthouse suite of premium suite

‘’Dit is het moment dat veel reizigers beginnen met het plannen van hun vakantie voor het aankomende jaar “, zegt John Delaney, Senior Vice President, Marketing &  Sales bij Seabourn. “Ons ‘Signature Savings’ programma biedt klanten absoluut de beste waarde voor hun geld.”

De intieme en bekroonde schepen van Seabourn bieden belangrijke onderscheidende elementen zoals ruime, zorgvuldig ingerichte suites, vele met veranda, uitstekende eetgelegenheden in de diverse restaurants, open bars over het hele schip en heerlijke wijnen bij lunch en diner. Het bekroonde personeel en de ontspannen, gezellige sfeer zorgen ervoor dat gasten zich direct thuis voelen aan boord.

Boek hier je cruise op de schepen van Seabourn

De schepen van Seabourn reizen het gehele jaar over de hele wereld naar ‘s werelds meest gewilde bestemmingen. Cruises van zeven dagen tot meer dan 100 dagen waarbij honderden havens worden aangedaan, inclusief indrukwekkende steden en minder bekende havens en bezienswaardigheden.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.