Shadow

Sightseeing Rotterdam: THE WAY TO GO in een cabriobus

busVanaf april heeft Rotterdam er een nieuwe attractie bij, Sightseeing Rotterdam. In een cabriobus rij je door de stad en terwijl je geniet van het uitzicht wordt er doormiddel van een audio guide meer informatie verteld over de omgeving. In Rotterdam is veel te zien. De prachtige skyline, de kubuswoningen, Hotel New York, het oude Delfshaven, de Hefbrug en natuurlijk de gloednieuwe Markthal. Wil je ze allemaal zien? Stap dan aan boord van Rotterdams nieuwste attractie: Met Sightseeing Rotterdam zie je alle hoogtepunten van de stad, in stijl!

In steden als Rome, London en Parijs mag een ritje met een cabriobus niet ontbreken aan je bezoek. Ondernemer Christoffel Wielders, onder andere bekend van Splashtours, Segway Rotterdam en FunJet, besloot deze manier van Sightseeing ook in Rotterdam te introduceren. De stad wordt immers ieder jaar door miljoenen mensen bezocht vanwege haar unieke ligging aan de Maas, de bijzondere architectuur en de vele bezienswaardigheden. Sightseeing Rotterdam biedt de enige echte official Rotterdam city tour.

Zestalig

Tijdens de tour word je uiteraard voorzien van alle informatie over de stad en haar bezienswaardigheden doormiddel van een audio guide in maar liefst zes talen. Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de gloednieuwe cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens de rit over de Erasmusbrug en de Willemsbrug. Voel je een Queen op de Kop van Zuid en zwaai terug naar vrolijke passanten langs de weg. Met Sightseeing Rotterdam zíe je niet alleen de skyline van Rotterdam, je bent er onderdeel van! Dit maakt een tour met deze cabriobus THE WAY TO GO in Rotterdam.

Voor meer informatie over deze tour kunt u terecht op http://www.sightseeingrotterdam.nl/ of schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Sightseeing Rotterdam, Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam, 010-302  02 88 info@sighseeingrotterdam.nl

 

Sharing is caring!