Shadow

Shoestring wint Zoover Award 2014

ShoestringGistermiddag werden in Amsterdam de Zoover Awards 2014 uitgereikt. Reisorganisatie Shoestring mag zich dit jaar de populairste avontuurlijke reisorganisatie noemen! Femke de Vries en Anne van der Waal (beide afdeling Marketing) ontvingen de Zoover Award ‘populairste aanbieder Aktief & Avontuurlijk’ vanmiddag en mochten op de foto met Stephan Bosman. Shoestring werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje gezet met deze felbegeerde Award.

Gekozen door reizigers

De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde organisaties in de reisbranche. “Het winnen van de Award ‘populairste aanbieder’ in de categorie ‘Aktief &  Avontuurlijk’ met het hoogste aantal stemmen is een prachtige blijk van waardering voor onze avontuurlijke reizen en laat zien dat veel van onze reizigers ons deze award gunnen. Het is een Award die toegekend wordt door reizigers, dus daar zijn we extra trots op”, aldus Femke de Vries.

Maak kennis met Shoestring

Wil jij kennis maken met de beste actieve reisorganisatie? Kom naar Shoestring DURFT! Op zaterdag 24 mei organiseert reisorganisatie Shoestring een spetterend feest bij Bruxelles aan Zee op het strand van Zandvoort. Shoestring staat voor grensverleggend, actie, plezier EN onvergetelijke ervaringen. Met gelijkgestemden de wereld ontdekken. Niet toevallig dus dat we een mooie strandlocatie hebben uitgekozen op een voorjaarsdag in mei. Maak in een ontspannen sfeer kennis met onze medewerkers, andere durfals en wereldse culturen!

Over de Zoover Awards Zoover.nl is een toonaangevende review site waar mensen reiservaringen plaatsen en die van anderen ter harte nemen. De Zoover Awards worden sinds 2009 ieder jaar uitgereikt aan twee vakantie aanbieders in diverse categorieën; Eén Zoover Award voor de beste aanbieder en één Zoover Award voor de populairste aanbieder binnen elke categorie. In de 5 jaar dat de reviewsite nu de Awards organiseert zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende prijsuitreiking in de reisbranche.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!