Shadow

Shoestring DURFT het anders aan te pakken

Shoestring eventReisorganisatie Shoestring pakt het dit jaar anders aan. Waar veel reisaanbieders live evenementen gebruiken om bezoekers te laten zien hoe hun reisproduct in elkaar zit, gaat Shoestring dat de bezoekers laten voelen. Hoe is het om met een groep vreemden op vakantie te gaan en daar activiteiten mee te ondernemen? Of om nieuwe culturen te leren kennen en dingen te eten en drinken die voor ons heel raar zijn? Ontdek het bij Shoestring DURFT!

Samen activiteiten ondernemen

Durf jij met Shoestring en alle andere feestgangers

  • je voetjes in het zand te zetten tijdens een workshop Braziliaans capoeira (vecht-dansen),
  • nuchter een hippe karaokebar binnen te stappen en te zingen op zijn Japans,
  • de meest verrukkelijke oriëntaalse gerechtjes te proeven,
  • je grenzen te verleggen met het eten van gefrituurde sprinkhanen,
  • je heupen los te swingen tijdens een proefles bachata,
  • je reiskennis te testen?

Kom dan naar Shoestring DURFT!

Value for money

Ook op dit festijn biedt Shoestring value for money, net als met haar reizen. Zo krijg je voor een tientje een heel leuke middag waar je allerlei leuke activiteiten kan doen, lekker eten volop aanwezig is en je een paar drankjes kan drinken. Een Shoestring reisje van een dag!

Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle uithoeken van de wereld. Bij Shoestring kun je meer dan 80 avontuurlijke groepsreizen boeken naar de meeste fascinerende bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en Azië. Met Shoestring reis je in kleine groepen met veel individuele vrijheid. Plezier, avontuur en vrijheid staan centraal! Hoe vér kun jij gaan?

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!