Seabourn presenteert cruiseprogramma 2014

Geplaatst door Redactie op 8 maart 2013 om 15:01 in de categorie Reisorganisaties
Seabourn Quest cruiseschipCruisemaatschappij Seabourn heeft een schema met bijna 100 afvaarten aan Europese cruises voor het 2014 seizoen bekendgemaakt. De schepen van Seabourn ontdekken meer dan 150 verschillende bestemmingen op cruises van zeven tot 21 dagen lang, al varend van de Arctische Oceaan en de indrukwekkende fjorden van Noorwegen tot aan de prachtige Griekse en Dalmatische eilanden en de Zwarte Zee. De Europese cruises van Seabourn in  2014 zijn vanaf nu boekbaar.
Het Europese cruiseseizoen 2014 omvat een selectie aan intrigerende routes die een gevarieerde en interessante mix laten zien van bekende havens, maar ook de kleinere, minder bekende en verborgen havens aandoen. Meer dan 20 bestemmingen/havens worden aangedaan die de afgelopen jaren niet zijn bezocht door de schepen van Seabourn. Overnachtingen in een aantal populaire steden zoals St. Petersburg, Londen, Bordeaux, Venetië, Sevilla, Istanbul, Malta, Barcelona, Kopenhagen, Rouen (Parijs) en Amsterdam zijn ook opgenomen in het schema, zodat gasten de tijd hebben om deze topbestemmingen te bezoeken. In veel van de Mediterane reizen zit ook een zogenaamde Marina Dag waar gasten kunnen genieten van een aangeboden watersportactiviteit zoals kayakken, waterskiën, zeilen, zwemmen of een van de andere activiteiten.
Mediterannee

Drie schepen van Seabourn zullen langs de kuststeden, jachthavens en pittoreske eilanden in de Mediterannee varen. Seabourn Sojourn biedt een serie van 10-daagse cruises met vertrek Barcelona, Athene en Monte Carlo aan, waarbij havens aan de Italiaanse en Franse Riviera en bij de Griekse eilanden worden bezocht. De meeste cruises kunnen worden gecombineerd tot circa 30 dagen zonder dezelfde havens te bezoeken, waarbij tot wel 10 procent extra besparingen behaald kunnen worden, al genietend van de ultieme Mediterane cruise ervaring.

Adriatische Zee

Seabourn Spirit zal afwisselend 10- en 11-daagse reizen vanaf Venetië naar het beste van de Adriatische en Dalmatische kust aanbieden. Gasten kunnen op deze manier fascinerende Middeleeuwse steden bezoeken zoals Dubrovnik of Kotor, terwijl ze ook kunnen genieten van een overnachting in Venetië aan het eind van de cruise. Seabourn Odyssey doorkruist de wateren in het Oostelijke deel van de Mediteranee, waar de Griekse eilanden en Turkije op zevendaagse cruises afwisselend Athene, Istanbul en Venetië aandoen.  Het schip vaart ook over de Zwarte Zee op drie zevendaagse cruises met een volle dag en overnachting aan boord in Istanbul. Seabourn Odyssey’s zevendaagse reizen zijn eenvoudig te combineren voor meer variëteit en extra besparingen.

Baltische cruise

Seabourn Quest en Seabourn Legend brengen de zomer door in de wateren van Noord Europa. Seabourn Quest’s zevendaagse Baltic cruise tussen Kopenhagen en Stockholm omvat het driedaagse verblijf in het hart van het prachtige St. Petersburg, Rusland. In de late zomer steekt de Seabourn Quest de Noord Atlantische Oceaan over op een 24-daagse cruise van Londen naar Montreal, met een stop in Ierland, de Faeröer Eilanden, verschillende nieuwe havens in IJsland en Groenland, alsook Newfoundland en Québec.

Atlantische kust

Seabourn Legend doet twee cruises langs de Atlantische kust van West Europa, tussen de Mediteranee en de zomerreizen in Scandinavië. Seabourn Legend biedt negen tot 12-daagse cruises in de Baltische Oceaan en Scandinavië aan, alsook de Noorse Fjorden en een 21-daagse cruise naar Spitsbergen en de Noordkaap die aanschuurt tegen de rand van het poolijs in de Arctische Oceaan. Ter aanvulling zal de Seabourn Legend op een eenmalige 15-daagse rondreis/cruise van London naar de Britse eilanden, Ierland en België zeilen.

Sharing is caring!

Comments are closed.