Sawadee introduceert Comfort-Plus reizen

Geplaatst door Redactie op 19 december 2014 om 15:47 in de categorie Bestemmingen

sawadeeplusSawadee Reizen organiseert al meer dan 30 jaar avontuurlijke groepsrondreizen naar alle delen van de wereld. Voor mensen die alleen op reis gaan, met een (reis)partner of met het gezin. Tijdens deze reizen laat Sawadee de reiziger veel zien en beleven en zorgt voor contact met de lokale bevolking. Speciaal voor reizigers die een actieve groepsreis met een beetje extra luxe willen, introduceert Sawadee nu de Comfort-Plus reizen.

Extra comfort op een avontuurlijke reis

Sawadee’s Comfort-Plus reizen bieden, zoals de naam al zegt, net wat meer comfort dan een reguliere reis. De overnachtingen tijdens deze avontuurlijke groepsrondreizen zijn dan ook in 4-sterren accommodaties. In iedere reis is daarnaast ten minste één overnachting in een bijzondere accommodatie opgenomen, zoals een boutique-hotel, een hotel op een zeer originele plek of met een bijzondere uitstraling. Naast de luxere accommodaties wordt er gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers, zit bij elke reis een welkomstdiner inclusief in de reissom en wordt er waar mogelijk gekozen voor extra comfortabel vervoer, zoals 4-wheeldrives, privé-auto’s of een extra ruime privé-bus.

16 comfortabele reizen

Sawadee biedt avontuurlijke Comfort-Plus reizen naar verschillende bestemmingen, zo kan de reiziger comfortabel op safari in Zuid-Afrika, slaapt men in een wel heel bijzondere ecolodge midden in de woestijn van Jordanië of fietsen families met kinderen door Sukothai, de oude hoofdstad van Thailand. “Met dit nieuwe reisconcept springen wij in op de vraag van onze klanten”, zegt Berend Simons, Manager Touroperating & CSR bij Sawadee reizen.
“Een steeds grotere groep reizigers heeft naast de actieve en avontuurlijke elementen in onze reizen behoefte aan meer comfort.” In totaal biedt Sawadee 16 Comfort-Plus reizen.

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen, onderdeel van de Intrepid Group, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsreizen naar bijzondere bestemmingen. Hierbij staat beleving van natuur en cultuur centraal, met aandacht voor duurzaamheid en de lokale bevolking.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.