Off-road biketour Zuid-Afrika voor Orange Babies

Geplaatst door Redactie op 4 juni 2014 om 11:38 in de categorie Algemeen nieuws

Zuid-Afrika OrangebabiesHou je van een uitdaging op reis waarbij je ook nog eens een heel goed doel steunt? Ga dan mee met de 8-daagse off-road biketour door de prachtige ongerepte natuur van Zuid-Afrika.

Sportieve uitdaging

Van 6 t/m 14 september vindt Tour South Africa plaats. Als deelnemer fiets je 30 of 60 km per dag in de adembenemende, Afrikaanse natuur. Een fietstocht om nooit te vergeten! Sportief uitgedaagd worden, zadelpijn, Orange Babies projecten bezoeken, wildlife spotting, gezelligheid, Kortom, een life changing experience!

Orange Babies

Orange Babies is een Amsterdamse stichting die in zuidelijk Afrika zwangere hiv-besmette vrouwen helpt om gezonde kinderen te krijgen. Bekend is o.a. ‘dinner of hope’ waarbij bedrijven en particulieren worden uitgenodigd om hun eigen inzamelingsdiner te organiseren. Elk jaar vindt het Orange Babies benefiet gala plaats met een veiling waar bekende Nederlanders en de high society op afkomen. Ambassadeurs van Orange Babies zijn o.a. Caroline Tensen, Natasja Froger, Herman den Blijker en Jeroen van Koningsbrugge. Avila Hotel op Curaçao steunt de stichting en hopelijk volgen er meer collega’s uit de reiswereld.

Inzet voor het goede doel

De reis kost per deelnemer Euro 3000. Daarnaast dien je minimaal Euro 3000 sponsorgeld binnen te halen om voor de reis geselecteerd te worden. Meer informatie op de site van Orangebabies.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.