Restinn start seizoen met nieuwe locatie in Drenthe

Geplaatst door Redactie op 8 april 2014 om 15:34 in de categorie Accommodaties

RestinnRestinn is het concept van overnachten op het boerenland op 3*** hotelniveau. Met de opening van locatie Meppen in de provincie Drenthe staan er 39 Restinns in Nederland. De formule van Restinn combineert de rust en ruimte van het buitenleven met het comfort van een hotelkamer.

Restinn heeft vanaf 2008 locaties de eerste vier locaties in Noord-Holland, langs de Westfriese Omringdijkroute, geopend. In 2012 zijn hier locatie Oosterleek in Noord-Holland en locatie Bourtange in Groningen bijgekomen. Vanuit een bewezen concept ontwikkeld Restinn BV door. Uiteindelijk streeft Restinn BV naar een landelijke dekking.

Restinn: paard mee op vakantie

Directeur Marcel van Druenen: “Restinn Meppen is een welkome aanvulling op de al bestaande Restinn locaties. Het is een prachtige plek in een voor ons nieuwe provincie. Restinn Meppen biedt haar gasten de mogelijkheid om hun paard mee te nemen en te stallen. Vanuit de Restinn rij je zo het bos in voor rit langs een van de vele bewegwijzerde men- en ruiterroutes die Drenthe rijk is. Na 4 jaar ervaring weten we dat onze gasten genieten van de landelijke omgeving, het comfort en gemak van de hotelservice in je eigen huisje. Wakker worden met een vers ontbijtje op je eigen terras met uitzicht over de landerijen, duinen of het wild langs de bosrand. Vanuit dit comfortabele rustpunt de omgeving al fietsend, wandelend of te paard verkennen, wat wil je nog meer.”

Aantrekkelijke locaties

De groepjes Restinns (5 tot 10) liggen in prachtige natuur en bij boerderijen op aantrekkelijke locaties aan LF- en LAW-routes. Iedere Restinn is vrijstaand gebouwd en beplanting zorgt voor privacy. De hotelhuisjes van Restinn hebben een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels door elkaar lopen. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras en is zeer volledig ingericht.

Actieve 50-plussers en tweeverdieners

Restinn richt zich op de actieve 50-plusser die de natuur een warm hart toedraagt en de tweeverdiener die op zoek is naar een paar dagen even niets. Restinn is zeer geschikt voor een korte vakantie in eigen land. Een overnachting bij Restinn kan het hele jaar geboekt worden vanaf € 76,00 voor 2 personen incl. ontbijt. Voor online reserveren en meer informatie ga naar www.restinn.nl.

Sharing is caring!

Comments are closed.