Proefskien in Bulgarije

Geplaatst door Redactie op 5 maart 2015 om 13:30 in de categorie Bestemmingen

Corendon heeft een nieuwe retro-bestemming voor u (her)ontdekt. Vanaf seizoen 2015-2016 kunnen skiliefhebbers genieten van twee wintersportbestemmingen in Bulgarije. En op 16 maart laat Corendon een vliegtuig met wintersporters voor één dag skiën in Bulgarije.

skien in Bulgarije

© Borovets Tourist Office

Skiën in Bulgarije is spotgoedkoop met scherpe verhuurprijzen van skimateriaal en een relatief laag prijsniveau voor wat betreft eten en drinken.

Ski-resorts Borovets & Pamporovo

Het moderne skigebied van Borovets ligt op 1350 meter hoogte in het Rila-gebergte en biedt in totaal 50 kilometer aan pistes waar alle type wintersporters zich naar hartenlust kunnen uitleven. Het gebied is verdeeld in 3 ski-zones te weten Yastrebetz: 1340 – 2369 meter, Markudjik: 2340 – 2550 meter en Sitnyakovo: 1337 – 1780 meter. De pistes worden met elkaar verbonden door veertien liften, onder andere één gondel, vier stoeltjesliften en acht sleepliften.

Het skigebied Pamporovo ligt tussen de 1450 en 1926 meter hoogte. Het beschikt over ruim 30 kilometer alpinepistes en 25 kilometer crosscountry-routes. Pamporovo wordt ook wel het zonnigste wintersportgebied van Bulgarije genoemd en ligt aan de voet van de Snejanka top, één van de hoogste punten van het imposante Rodopen-gebergte. In beide skigebieden is de après-ski uitstekend.

Proefskiën in Bulgarije

Om de nieuwe bestemming te promoten, stuurt Corendon op 16 maart een vliegtuig met proefskiërs naar Bulgarije. Je vliegt om 06.10 uur met een speciale vlucht vanaf Schiphol naar Bulgaarse stad Sofia waar het toestel om 09.50 uur landt. Bij aankomst of Sofia Airport wordt u met een bus direct naar het skigebied Borovets gebracht. Voor skimateriaal en een skipas wordt gezorgd, zodat u lekker snel op de piste staat! U kunt kiezen om te skiën of te snowboarden.

Om 16.30 uur start de après-ski party gevolgd door een diner. Om 23.00 uur gaat het vliegtuig weer terug naar Amsterdam waar we om 00.50 uur landen op Schiphol. Deelname aan deze dag is gratis! Reisverzekering, lunch (u kunt betalen met euro’s) en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Vergeet niet uw eigen wintersportkleding en paspoort of identiteitskaart (dat nog zes maanden na terugkomst geldig is) mee te nemen. De touroperator is op zoek naar echter wintersporttesters, dus enige ervaring is wel gewenst.

Aanmelden kan tot 9 maart, 12:00 uur. Zelf boeken voor een wintersportbestemming in Bulgarije kan vanaf 15 maart

Proefskien in Bulgarije
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.