Proef Spanje pers- en blogprijs

Geplaatst door Redactie op 25 maart 2014 om 12:26 in de categorie Algemeen nieuws
madridVoor de vijfde keer wordt de ‘Proef Spanje pers- en blogprijs’ gehouden. Alle toeristische artikelen over Spanje, geschreven in het Nederlands en on- of offline gepubliceerd, kunnen genomineerd worden voor de Proef Spanje Prijzen 2014. Het thema voor 2014 is: rondreizen door Spanje.
Rondreizen door Spanje is een ruim begrip: met de auto, maar ook met de fiets, per trein of zelfs te voet. Over bekende wegen en routes, maar ook een eigen bedachte en uitgestippelde route. Maar wat belangrijk is en wat wij zoeken is jouw ervaring. De artikelen worden beoordeeld op: Originaliteit van het thema Kwaliteit van redactie en inhoud (actuele informatie) Attractief en verrassend in de presentatie Inspirerend Artikelen in PDF-vorm, gepubliceerd zijn tussen 1 september 2013 en 31 augustus 2014, kunnen tot 15 september 2014 worden ingestuurd naar proefspanje@tourspain.es. Het origineel per post naar: Spaans Verkeersbureau, Laan van Meerdervoort 8A, 2517 AJ  Den Haag, o.v.v. Proef Spanje Prijzen 2014. Eind november zullen de winnaars van de Proef Spanje Persprijs 2014 en de Blogprijs 2014 bekend worden gemaakt tijdens een speciale ceremonie en zullen de prijzen worden uitgereikt. De winnaars ontvangen een award en een verblijf in Spanje.
De artikelen van de drie finalisten zullen later door het Spaans Verkeersbureau gepubliceerd worden in een speciale uitgave over de Proef Spanje Prijzen 2014. De finalisten zullen hieraan medewerking verlenen en toestemming geven voor het gebruik van PDF´s, foto´s en een kort interview. De artikelen voor de Proef Spanje Prijzen 2014 zullen worden beoordeeld door een deskundige onafhankelijke jury.
Jury Proef Spanje Prijzen 2014 De jury die de artikelen voor de Proef Spanje Prijzen 2014 zal beoordelen, bestaat uit:
  • Isabel Ferrer – correspondente van El País in Nederland
  • Harri Theirlynck – 15 jaar hoofdredacteur van Reizen Magazine en Kampioen, nu zelfstandig (reis)journalist en copywriter
  • Harmen Lustig – journalist, schrijver, fietser, gastronoom
  • Rutger Geerling – journalist/fotograaf reisverhalen
  • Bert Sitters – journalist & auteur gespecialiseerd in fietsreizen
Namens het Spaans Verkeersbureau zullen  Marlies Bavius-Duquesnoy (verantwoordelijke persafdeling) en Anton Weijts (verantwoordelijke Social Media) zitting hebben in de jury. Zij treden op als secretaris van respectievelijk de Persprijs 2014 en de Blogprijs 2014 en hebben slechts één stem in de totale jurering.
Proef Spanje pers- en blogprijs
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.