Princess Power Box koffer wint prestigieuze Red Dot Design Award 2015!

Geplaatst door Redactie op 31 maart 2015 om 13:38 in de categorie Algemeen nieuws

Powerbox_incl phoneMet gepaste trots deelt Princess Traveller het nieuws dat de Power Box koffer met compacte ingebouwde oplader is onderscheiden met de Red Dot Award voor Product Design 2015. Het Red Dot instituut is het meest gerenommeerde design instituut ter wereld. In 2015 waren er 4.928 inzendingen voor de Red Dot Design Award competitie uit 56 landen. Het is hiermee de grootste design award competitie ter wereld!

Red Dot Design Award 2015

De Princess Power Box koffer is door de professionele en internationale vakjury van de Red Dot Awards onderscheiden met de volgende titel: ‘Product Design 2015 – High Design Quality’. Volgens de jury laat Princess Traveller zien met haar inzending zeer competent en onderscheidend te zijn en kan de Princess Power Box koffer zich succesvol meten met de absolute top in de reisbranche. Tim Ouborg, Managing Director van Princess Traveller is zeer trots op deze Red Dot Design Award. “Het Red Dot logo is een globaal erkend keurmerk dat alleen wordt toegekend aan producten die echt uitblinken in hun klasse. Voor ons is deze prestigieuze erkenning hét bewijs dat de producten van Princess Traveller onderscheidend zijn op het gebied van kwaliteit, innovatie en bijzonder design.”

Princess Power Box koffer

dtailTijdens het reizen raken mobiele telefoons en tablets door intensief gebruik snel leeg. Vaak is er geen tijd of een geschikte plek om apparatuur op te laden. Met de Princess Power Box koffer met compacte ingebouwde oplader kunnen reizigers altijd en overal bereikbaar zijn en zorgeloos op reis met hun eigen oplaadpunt. Stroom om een mobiele telefoon of tablet op te laden is altijd binnen handbereik. Waar ook ter wereld en hoe ver de reis ook gaat.

 

Specificaties/USP’s: 

  • Uniek! Met de Power Box, instant power tijdens het reizen, dus stroom altijd binnen handbereik.
  • Voor het opladen van mobiele telefoons en tablets, waar je ook bent.
  • Meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten.
  • Topkwaliteit materiaal: de koffer is vervaardigd uit 100% recyclebaar PET-materiaal van hoge kwaliteit.
  • Super licht en oersterk.

Kijk hier voor de informatiefilm van de Princess Power Box koffer.

Princess San Francisco koffer

Naast de Princess Power Box koffer brengt Princess Traveller nog vele andere innovatieve koffers op de markt, zoals de Princess San Francisco koffer met geïntegreerde digitale weegschaal in het handvat. Hiermee kunnen reizigers op ieder moment snel en gemakkelijk het aantal kilo’s van hun bagage aflezen. Het probleem van teveel kilo’s en extra kosten bij het inchecken is voorgoed verleden tijd. Princess Traveller biedt hiermee dé oplossing voor de huidige trend waarbij vliegmaatschappijen steeds goedkopere tickets aanbieden, maar deze lagere inkomsten compenseren met verhoogde kosten op bagage-overgewicht.

Kijk hier voor de informatiefilm van de Princess San Francisco koffer.

 FD Gazellen 2014

Elk jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die in de drie voorgaande jaren een omzetgroei van ten minste 20% wist te behalen en winstgevend is, komt voor een nominatie in aanmerking. Princess Sportsgear & Traveller is vanwege haar groeipercentage van maar liefst 1210% door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot het op één na snelst groeiende bedrijf van Nederland. Princess Sportsgear & Traveller was in 2014 bovendien het snelst groeiende bedrijf van Noord-Brabant en Limburg en werd bekroond met een Gouden Gazelle in de categorie ‘kleine bedrijven’.

Sharing is caring!

Comments are closed.