Shadow

Primeurs op Caravana 2014

caravana

Caravana 2014 staat bol van de primeurs en noviteiten. De absolute primeur is de presentatie van de Caravisio. Deze unieke caravan is ongetwijfeld één van de grootste publiekstrekkers zijn op de beurs die donderdag 23 januari van start gaat in het WTC Expo Leeuwarden.

Designwedstrijd

De Caravisio is niet de enige blik op de toekomst tijdens de Caravana. De Designwedstrijd biedt de mogelijkheid aan studenten van technische universiteiten en hogescholen uit heel Nederland om middels caravan en camper ontwerpen hun visie op de toekomst van het kamperen te geven. Deze ontwerpen zijn beoordeeld door een uit de branche afkomstige jury. Van de tien beste zijn de maquettes op de Caravana te zien. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. De winnaar wordt bepaald door de (meeste) stemmen van de bezoekers van Caravana 2014.

Grootste kampeerbeurs

De Caravana 2014 biedt een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, trends, kampeeraccessoires tot en met ruim 200 campings en recreatieparken in heel Europa. Met ruim 400 exposanten en bijna 45.000 bezoekers tijdens de afgelopen beurseditie, is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland. Caravana 2014 wordt gehouden van 23 tot en met 28 januari in het WTC Expo Leeuwarden.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *