Plezier in de sneeuw zonder ski’s

Geplaatst door Redactie op 17 december 2014 om 16:33 in de categorie Accommodaties

nietskiPierre & Vacances ontwikkelt, speciaal voor gasten die op zoek zijn naar nieuwe winterse activiteiten, de Oxygene pass of niet-skiërs pas. Met deze pas kan iedereen, skiër of niet-skiër, genieten van de bergen en winteractiviteiten. De pas is geschikt voor alle leeftijden en garandeert een onvergetelijke wintersportervaring voor jong en oud.

Bij reservering van een appartement in één van de 25 Pierre & Vacances residenties in geselecteerde skistations (Arc 1800, Arc 1950, Avoriaz, Ax-Les-Thermes, Belle Plagne, Flaine, Font-Romeu, Les Coches, Pyrénées 2000, Val d’Isère en Valmeinier) kunnen niet-skiërs voor deze speciale pas kiezen. De pas biedt toegang tot de wellness-activiteiten, spa, sportruimtes, aqua-fitness en de zwembaden.

Er wordt ook een breed assortiment aan outdoor activiteiten aangeboden zoals sneeuwschoenlopen, nordic walking, ijsrijden, schaatsen, een bezoek aan ijsgrotten en iglo’s en nog zo veel meer. Voor de fijnproevers is er tevens de mogelijkheid om diverse lokale producten uit te proberen.
Zo krijgen ook niet-skiërs de mogelijkheid om te genieten van de bergen en winteractiviteiten zonder ski’s of snowboards te hoeven gebruiken!

Plezier in de sneeuw zonder ski’s
4 (80%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.