Parijs deze zomer nog dichterbij dankzij Voyages-sncf

Geplaatst door Redactie op 3 juni 2015 om 11:56 in de categorie Bestemmingen

Voyages-sncf.com voyages-sncf paris 1en Visit Paris Region maken een bezoek aan het magische Parijs deze zomer nog aantrekkelijker. Gezamenlijk hebben zij een uitzonderlijk initiatief gelanceerd: alle reizigers in het bezit van een aankoopbevestiging, gekocht op de website Voyages-sncf.com, profiteren van exclusieve aanbiedingen op onder andere gastronomisch- en culturele evenementen. Deze uitzonderlijke actie loopt tot en met 31 augustus 2015.

De aanbiedingen:

    • 10% korting op alle artikelen (behalve op de rood gelabelde artikelen) bij luxewarenhuis Galeries Lafayette, met een heerlijke verwennerij bij alle aankopen vanaf €50, in de vorm van een drankje naar keuze en een gebakje aangeboden door Galeries Lafayette.
    • Maak een romantische cruise op de Seine met Bateaux Parisiens voor een zacht prijsje (ticket volwassene voor €10 in plaats van €14 en ticket voor kinderen aan €4 in plaats van €6). Bespaar tevens €36 per persoon voor een heerlijk avondmaal aan boord, bij upgrade van « Elégance » naar categorie “Etoile” (beperkt aantal plaatsen, volgens beschikbaarheid).
    • 40% korting voor de tweede passagier voor ‘Paris on the road’ in mythische 2PK’tje gedurende de 2CV Eternal City Tour. Daar bovenop krijgen reizigers ook nog gratis toegang tot het Louvre. Hierdoor krijgen reizigers de kans om het authentieke Parijs te ontdekken op een originele manier dankzij de lokale gidsen en chauffeurs, dé stadsexperten bij uitstek.
  • Een bezoek aan het net gerenoveerde bosquet du Théâtre d’Eau op ‘les jardins musicaux’ bij kasteel Chateau de Versailles. Met 20% korting genieten reizigers van dit muzikale waterspektakel in een bijzondere omgeving, gecreëerd door landschapsarchitect Louis Benech en kunstenaar Jean-Michel Othoniel.
  • Stap in de voetsporen van Picasso, Jean-Paul Sartre en Hemingway in La Coupole, brasserie in het historische hart van Montparnasse, waar artiesten en intellectuelen elkaar begin deze eeuw ontmoetten. Reizigers genieten van een korting van 10% op de eindafrekening.

Ontdek Europa per trein

Bovenstaande promoties zijn enkel toepasbaar voor reizigers met een ticket gereserveerd via Voyages-sncf.com.

Parijs is snel, gemakkelijk en comfortabel te bereiken met de trein. De Thalys rijdt vanuit Amsterdam, Rotterdam en Schiphol rechtstreeks naar Parijs in respectievelijk 3u18, 2u36 en 3u03. Met Voyages-sncf.com begint de vakantie al in de trein. Er kan drie maanden op voorhand worden geboekt worden.

Parijs deze zomer nog dichterbij dankzij Voyages-sncf
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.