Shadow

Themapark Puy du Fou opent door de corona maatregelen op 18 april 2020

Het Franse themapark Puy du Fou in de Vendée stelt de lancering van het seizoen 2020 uit omwille van de recente maatregelen door de Franse regering om de verspreiding van het COVID 19-virus te bestrijden. Normaal gesproken zou het park opengaan op 4 april, nu wordt dit wordt uitgesteld naar 18 april. De einddatum blijft 1 november 2020.

Gasten moeten iets langer geduld hebben voor ze kunnen genieten van de themashows in attractiepark Puy du Fou © Puy du Fou
Gasten moeten iets langer geduld hebben voor ze kunnen genieten van de themashows in attractiepark Puy du Fou © Puy du Fou

Puy du Fou zal de komende dagen contact opnemen met alle bezoekers die een verblijf of tickets geboekt hebben voor een bezoek tussen 3 en 17 april 2020. Er zullen nieuwe data aangeboden worden op basis van de beschikbaarheid van de klanten en het park.

Klanten kunnen ook zelf contact opnemen met het reservatieteam van Puy du Fou door een mail te sturen naar saison2020@puydufou.com. Het team zal zo spoedig mogelijk een passend antwoord sturen.

Opening Puy du Fou España wordt ook uitgesteld

Aangezien in Spanje gelijkwaardige maatregelen gelden, heeft Puy du Fou España besloten de openingsdatum van haar grote nachtshow “El Sueño de Toledo” uit te stellen tot 25 april.

De voorstellingen op 8, 9, 11 en 18 april worden afgelast. Net als in Frankrijk zal Puy du Fou España nieuwe data aanbieden aan alle toeschouwers die tickets gekocht hadden voor de geannuleerde data.

Puy du Fou volgt de ontwikkelingen van de regeringen op de voet om de nodige maatregelen te nemen en de veiligheid van haar teams en bezoekers te garanderen. Op de Franse en Spaanse versie van de Puy du Fou website kunt u op de pagina “Coronavirus Information”meer nieuws vinden over de maatregelen.

Lees ook: Themapark Puy du Fou investeert recordbedrag in nieuwe showconcepten

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!