Shadow

Opening Groepsaccommodatie Résidence Weerribben

Groepsaccommodatie WeerribbenIn Paasloo in Overijssel is vandaag een bijzondere groepsaccommodatie geopend: Résidence Weerribben dat bestaat uit drie grote, luxe vakantiehuizen.

Wie hier begint wil verdergaan langs rietveld,
trilveen, wetering. Familie, vrienden: volg
het spoor van otter, marter, vos en ree.
Vuurvlinder, keizerlibel en waterjuffer
nemen u gastvrij in hun midden op!

Het entree bord voorzien van deze prachtige tekst van dichter Koos Geerds (Dichter-bij-Overijssel) – staat sinds vandaag bij de entree van de nieuw geopende groepsaccommodatie Résidence Weerribben in Paasloo. Wethouder Wagteveld uit Paasloo opende samen met eigenaren Joep & Janneke van Hoorn en zonen Roel & Niels van Hoorn de nieuwe groepsaccommodatie met de sleutel die gebracht werd door de buizerd van Valkenier Niels de Goey.

Wat in 2005 ooit als idee begon voor het starten van een hotel naast het Villapark werd in 2014 gerealiseerd als groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie met luxe vakantiehuizen

Gelegen naast Villapark de Weerribben verrees in korte tijd een groepsaccommodatie met 3 grote en luxe vakantiehuizen te weten de Vuurvlinder en Waterjuffer (elk maximaal 8 of 16 gasten) en Keizerlibel (voor maximaal 12 of 24 gasten). De Résidence biedt de luxe van een 4-sterren hotel; slaapkamers voorzien van eigen badkamers, flat screen tv’s en een luxe afgewerkte keuken met keukenblok in eigentijdse en moderne kleurstellingen.

Gasten van de groepsaccommodatie kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen Villapark zoals het overdekte zwembad, sauna, tennisbanen, visvijvers, restaurant en fiets/skelterverhuur.

Koos Geerds

Koos Geerds werd geboren als Fries (maar is van oorsprong Drent), is getogen in Staphorst en in Groningen opgeleid – kortom een all-round Noord-Oost-Nederlander. Na het behalen van het gymnasiumdiploma studeerde hij aan de universiteit Nederlands, Literatuurwetenschap en Onderwijskunde.

In januari 2009 werd Koos Geerd voor twee jaar tot de eerste provinciedichter van Overijssel benoemd. Voor Résidence Weerribben schreef hij dit gedicht waarin hij onze gedachten over gastvrijheid, natuur en saamhorigheid met vrienden & familie treffend heeft verwoord.

Over Vakantieparken Weerribben Wieden
Vakantieparken Weerribben Wieden zijn kleinschalige vakantieparken in Overijssel gerund door de familie van Hoorn.

Villapark Weerribben – Paasloo
80 4-, 6-, en 8-persoons rietgedekte vakantiewoningen

Résidence Weerribben – Paasloo
3 grote en luxe vakantiehuizen voor 8,12,16 of 24 personen (totaal 56 personen)

Vakantiepark Giethoorn – In het Venetië van het Noorden
57 luxe chalets voor 2, 4 of 6 personen inclusief huur van een elektrische sloep

Waterpark Belterwiede – Wanneperveen
63 Rietgedekte luxe vakantiehuizen direct aan het water voor 4, 6 of 10 personen

Meer informatie op Weerribben.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!