Shadow

Oostenrijk met 83% populairder dan ooit bij wintersporters

Sinds de kou meer de overhand krijgt, zijn de wintersportboekingen losgebarsten. Belvilla ziet diverse wintersporttrends bij Nederlanders. Zo is Oostenrijk komend wintersportseizoen met 83% nog veel populairder dan voorgaande jaren. Ter vergelijking: eerder schommelde het Oostenrijkse aandeel net boven de 70% van alle wintersportboekingen. Verder zijn wintersportchalets in de nieuwjaarsweek komend seizoen extra in trek en piekt de voorjaarsvakantie van regio Zuid en Midden. Ook blijkt dat de groep vrienden, familie en collega’s waarmee Nederlanders op wintersport gaan, steeds groter wordt.

Meer keus in wintersportchalets in Oostenrijk

skivakantiebelvilla
https://wintersportoostenrijkgids.nl/

Om aan de enorme populariteit van Oostenrijk te voldoen, heeft Belvilla honderden wintersportaccommodaties in dit Alpenland toegevoegd. Pepijn Zijsling, Oostenrijkspecialist van Belvilla, vertelt: “Onze focus ligt op comfortabele chalets nabij de piste, bijvoorbeeld in het populaire Sankt Anton am Arlberg, nu het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk.” Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla, voegt toe: “Als fervente Oostenrijk-wintersporters verbaast het mij niets dat dit land zo populair is. Ik kom er al veertig jaar en ben na diverse uitstapjes naar andere landen duidelijk een Oostenrijkfan.”

Boek hier een wintersportvakantie in Oostenrijk

Wintersport met jaarwisseling en in grotere groep

“In het wintersportboekseizoen dat volop aan de gang is, zien we dat +20% meer Nederlanders een wintersportchalet hebben geboekt voor de week van oud en nieuw”, vertelt Wurpel. “Ook piekt het aantal Nederlanders dat op skivakantie gaat tijdens de voorjaarsvakantie van regio Midden en Zuid. Opvallend is verder dat de wintersport steeds meer een groepsvakantie is. De grootte van het reisgezelschap neemt het komende wintersportseizoen met 12% duidelijk toe naar gemiddeld bijna acht personen.”

Grote keus uit chalets in Oostenrijk

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *