Shadow

Ook Belvilla vakantiehuizen op Curacao en Bonaire

Met de toevoeging van 110 woningen op de Benedenwindse eilanden zijn ook Belvilla vakantiehuizen op Curacao en Bonaire te boeken.De vakantiehuizenverhuurder heeft 110 woningen op Curacao en Bonaire aan haar aanbod toegevoegd.

Curacao en Bonaire zijn populair bij de Nederlandse toerist. Jaarlijks vieren zo’n 150.000 Nederlanders vakantie op Curacao. Dat is ongeveer eenderde van het totale aantal toeristen op het eiland. Steeds meer vliegmaatschappijen breiden hun vluchten naar Curacao en Bonaire uit, dus die aantallen toeristen zullen alleen nog maar groeien.

Belvilla vakantiehuizen op Curacao en Bonaire ingericht door topdesignersBelvilla vakantiehuizen op Curacao en Bonaire

Je kunt nu ook via Belvilla vakantiehuizen op Curacao en Bonaire boeken. Het nieuwe aanbod op de Benedenwindse Eilanden past qua diversiteit en sfeer goed binnen het Belvilla-portfolio. Ook Nederlandse designers laten zich zien op de eilanden. Eric Kusters, Jan des Bouvrie en Piet Boon hebben het interieur ontworpen van diverse Antilliaanse woningen, die Belvilla nu aanbiedt.

Ligging vakantiehuizen op Curacao en Bonaire

De 78 vakantiehuizen van Belvilla op Curacao liggen verspreid over het eiland, onder meer bij hotspots Jan Thiel, Willemstad en Spaanse Water. De woningen hebben veelal vier of vijf sterren. De 32 Belvilla-vakantiehuizen op Bonaire bevinden zich in en rond Kralendijk, de hoofdstad van het eiland. Bonaire is vooral interessant voor actieve natuurliefhebbers die genieten van rust.

Vergelijk de vakantiehuizen van Belvilla op Curacao en Bonaire met die van TUI.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!