Online de Oostkaap leren kennen voor reisprofessionals

Geplaatst door Redactie op 18 februari 2014 om 14:24 in de categorie Algemeen nieuws

Oostkaap Zuid-AfrikaDe provincie Eastern Cape in Zuid-Afrika is een gebied met ongekende mogelijkheden. De regio is opgesplitst in negen delen er valt over elk van deze gebieden veel te ontdekken en te leren. Reisprofessionals die hun kennis willen vergroten en klanten van een nog beter advies wil voorzien, zijn er verschillende online mogelijkheden om kennis te vergaren en te testen.

Reizen naar Nelson Mandela Bay

Nelson Mandela Bay is het gebied van Port Elizabeth, Uitenhage en Despatch. Hier treft de vakantieganger uitgestrekte stranden, kan hij of zij vele watersporten beoefenen, is er prachtige natuur te ontdekken en kan men kennismaken met de Xhosa cultuur. Kortom: een verblijf is hier is altijd verrassend. Wie meer te weten wilt komen over dit prachtige deel ongerepte Zuid-Afrika, kan online praktische informatie vinden. De digitale brochure is overzichtelijk opgebouwd met korte teksten en mooi beeldmateriaal dat tot de verbeelding spreekt. De volgende onderwerpen zijn uitgelicht: stranden, natuur, watersport en cultuur. De kaart laat overzichtelijk zien welke gebied onder Nelson Mandela Bay valt, met de bijbehorende bezienswaardigheden.

Online cursus

Daarnaast kan je als touroperator, reisagent of reisbureaumedewerker je meer verdiepen in de Eastern Cape door de online cursus van Travelution te volgen. De training neemt je online mee langs alle highlights in tekst en beeld. De training duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een toets. Deelnemers krijgen een certificaat na afloop van de toets.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.