Nieuwe vergelijkingssite voor vakanties met een geestelijke meerwaarde

Geplaatst door Redactie op 30 juni 2015 om 14:30 in de categorie Accommodaties

christelijke vergelijkingssiteDeze week is de officiële lancering van www.christianholidays.guide. Deze nieuwe website biedt mensen een platform waar ze alles op kunnen vinden. Denk hierbij aan vakanties, conferenties of evenementen met een geestelijke meerwaarde. Aanbieders zijn: vakantieparken, campings, hotels, groepsaccommodaties, kinder- en jeugdkampen, Bed & Breakfasts, festivals, trainingen, concerten, bungalows, stacaravans, chalets, etc..

Vergelijkingssite voor christelijke vakanties

In de reiswereld zijn de laatste jaren allemaal succesvolle vergelijkingssites gestart die de zoeker vaak tot een boeker maken. Er zijn wereldwijd een kleine 4000 aanbieders van vakanties met een christelijke identiteit. Voor dit segment in de markt was er nog geen wereldwijd portaal. Daarvoor is nu Christian Holidays Guide gekomen. De eerste aanbieders staan er al op en de site is meteen heel hard gaan groeien.

Elke aanbieder mag gratis een bedrijfsaccount aanmaken en daaraan producten hangen zoals vakantiehuisjes, reizen, kampeerplaatsen, verhuurbare objecten, maar ook andere evenementen zoals conferenties, trainingen en concerten. De aanbieder betaalt een klein bedrag als er een boeking ontstaat, het systeem is dus “no cure, no pay”. Particuliere eigenaren van een B&B, vakantiehuisje, chalet e.d. kunnen op de site ook gebruik maken van een zeer handige agendafunctie die ook gratis kan worden gebruikt in de eigen website. Iedereen die aanbiedingen heeft met de genoemde inhoud, kan zich eenvoudig aanmelden via de site en binnen enkele minuten zijn account aanmaken om vervolgens al zijn producten er aan te hangen.

Lastminute aanbiedingen van christelijke vakanties

Zoekers kunnen naar de site gaan en hun favoriete bestemming zoeken door één, twee of drie zoekcriteria in te toetsen. Ze kunnen de site laten zoeken op “geografisch”, “soort van verblijf” en “thema en inhoud”. Ook zullen er frequent emails rond gestuurd worden met last minutes en aanbiedingen. Deze week gaat de eerste Email met aanbiedingen de deur uit. Mensen kunnen zich online opgeven via de button ‘nieuwsbrief’.

De basis van de site staat nu. De volgende functionaliteiten staan op de planning om er bij gebouwd te worden: ticketing systeem voor het boeken van evenementen, doorgroeien naar Engelstalig en ook andere talen, het ondersteunen van goede doelen op elk continent en participatie in beurswerk.

De site is een initiatief van stichting “Christian Holidays Promotions” waarvan Gerhard Hobelman de voorzitter is. Gerhard is afkomstig uit het Gelderse Zelhem en begon op z’n veertiende jaar met het helpen op De Betteld, de eerste evangelische camping. Op zijn 22e werd hij samen met zijn broer de eigenaar van De Betteld in sinds 2008 runt hij dit vakantiepark alleen. Van 2012 tot 2014 werd De Betteld een kleine groep van locaties met naast een vestiging in Zelhem, ook vestigingen in Amerongen, Doorn en Cadzand-Bad. Gerhard is 3x genomineerd voor innovatief ondernemen. Dit was door de ANWB, de RECRON en NORT (Nederlandse Ondernemers in Recreatie en Toerisme). Inmiddels 58 jaar oud wil Gerhard nu liever de wereldwijde branche dienen.

Wereldwijde uitrol

De site start nu voor Nederland en Vlaanderen, maar is door webbouwer Reindert Vetter volledig ingericht voor de wereldwijde doelgroep. Nederland is slechts de startbaan voor een wereldwijde benadering.

Nieuwe vergelijkingssite voor vakanties met een geestelijke meerwaarde
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.