Nieuwe reisaanbieder kietelt inspiratie

Geplaatst door Redactie op 18 maart 2014 om 14:45 in de categorie Reisorganisaties

JustawayHet toch al bontgekleurde palet aan online reisaanbieders heeft er sinds vandaag een weer een broertje of zusje bij: Just Away. Door Nico van Dijk

De internetaanbieder probeert na Duitsland en Polen ook de Nederlandse markt te veroveren middels scherpe prijzen, een opvallende verschijning en vooral aanbiedingen voor korte vakanties.

Just Away is het jonge zusje van een van de grootste reisorganisaties van Europa (Eurotours International), de grootste incoming-touroperator van Midden-Europa. De site is echter niet aangesloten bij ANVR/SGR, maar via het moederbedrijf is men wel aangesloten bij de Duitse variant van de ANVR, laat een pr-dame desgevraagd weten.

Alles op de site draait om inspiratie en beleving. Je vindt op de website vakanties in diverse categorieën en tweewekelijkse thema’s. Het wereldwijde aanbod van is niet alleen ingedeeld in bestemmingen via de “Finder” functie, maar ook in acht inspirerende categorieën. Zo is er voor iedere vakantiewens of vakantiedroom wat wils; van families tot koppels en van outdoorliefhebbers tot stedentrippers. Ook komt er elke twee weken een tijdelijk thema zoals “On top of the world” en “Aquaparken”.

Nieuwe reisaanbieder kietelt inspiratie
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.