Nieuwe camperbrochure 2015/2016 van Travelhome

Geplaatst door Redactie op 20 november 2014 om 13:36 in de categorie Accommodaties, Camperreizen

camperreizenCamperspecialist Travelhome heeft haar nieuwe brochure voor 2015/2016 uitgebracht. ANWB-dochter Travelhome biedt volgend jaar intercontinentale campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië en Chili.

In Europa worden onder andere IJsland, Noorwegen en Zweden aangeboden. Buiten Europa kan men nu kiezen uit meer dan 50 vertrekplaatsen. “Een campervakantie is een bijzondere belevenis en daarom krijgt de reisgids wat meer de uitstraling van een magazine”, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Camperreizen USA favoriet

Amerika en Canada zijn bij Nederlanders en Belgen de absolute favoriete landen voor een campervakantie. Met vluchten vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kan men alleen al in Amerika kiezen uit 26 vertreksteden, waaronder New York, Las Vegas, San Francisco, Denver, Chicago en Miami. In Canada kan de roadtrip in het huis-op-wielen beginnen vanuit acht steden, waaronder Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal of Halifax. Lees onze reisreportage over een camperreis langs de nationale parken in Utah.

Camperreizen door Australië/Nieuw-Zeeland

Voor liefhebbers van campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland is de keuzemogelijkheid eindeloos. In steden als Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome in Down Under en Auckland, Christchurch en Queenstown in Nieuw-Zeeland kan het avontuur beginnen. De campervakantie krijgt nog een extra dimensie wanneer men op de heen- of terugweg een stopover maakt in fascinerende steden als Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Bangkok.

Vergelijk het camperaanbod van Travelhome met dat van SNP, AmerikaPlus en World Wide Campers.

Sharing is caring!

Comments are closed.