Nieuwe bestemming Pierre & Vacances

Geplaatst door Redactie op 1 mei 2014 om 11:58 in de categorie Accommodaties

ZwemparadijsPierre & Vacances breidt haar aanbod deze lente uit met de opening van een gloednieuwe Village Club op de Canarische Eilanden, Fuerteventura Origo Mare. Dit is de allereerste Village Club op de Canarische Eilanden, de derde in Spanje en de 16e in Europa. Pierre & Vacances verstevigt hiermee haar positie als vakantieaanbieder op Spaanse bodem.

Een waar paradijs

Village Club Fuerteventura Origo Mare is gelegen aan de noordzijde van het eiland Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Op deze schitterende plek schijnt 10 maanden per jaar de zon en kunnen diverse watersporten worden beoefend. De nieuwe Village Club is ruim opgezet en beslaat maar liefst 400 hectare. Het ligt dicht bij het spectaculaire Natuurpark “Las Dunas de correlejo” en het strand van Majanicho. Het eiland ligt op ongeveer 4,5 uur vliegen van Amsterdam.

Craterpark

Het Craterpark is een bijzonder waterpark in de Village Club dat gratis toegankelijk is voor de gasten. Dit unieke concept met een vulkanisch ontwerp bestaat uit vele attracties: een 400m2 groot golfbad, een Water Tree House van 6 meter hoog, een kinderbad met glijbaan (1 tot 5 jaar), een multi-activiteitenbad met watervolley en een grote glijbaan.

 

 

 

 

 

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.